Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Wall Street Journal, η Apple στις 12 του Σεπτέμβρη θα ανακοινώσει επίσημα τις νέες συσκευές της σε ειδική τελετή που είναι πιθανό να λάβει χώρα στο ολοκαίνουργιο Steve Jobs Theater, στο Apple Park.

Η πρόθεση της Apple να χρησιμοποιήσει για το keynote του επετειακού iPhone το Steve Jobs Theater είναι σαφής, αλλά, επιφυλάξεις υπάρχουν ως προς την πορεία των εργασιών κατασκευής του, καθώς, αυτές βρίσκονται αρκετά πίσω από το επίσημο χρονοδιάγραμμα.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Apple είχε χρησιμοποιήσει το Bill Graham Civic Auditorium στο San Francisco αλλά φέτος ελπίζει πως θα μπορέσει να τελέσει το keynote στο χιλίων θέσεων καινούργιο αμφιθέατρο.

Κατά τη διάρκεια του event αναμένουμε από την Apple να παρουσιάσει το επετειακό iPhone με την από άκρη σε άκρη OLED οθόνη, τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και την αναγνώριση προσώπου, μαζί με τις αναβαθμισμένες εκδόσεις των iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Επίσης, είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί το Apple Watch Series 3, αλλά και το επόμενης γενιάς 4K Apple TV. Παράλληλα, θα ενημερωθούμε για όλα τα νεότερα σχετικά με το iOS 11, το macOS, το watchOS 4 και το tvOS 11.

Αν προσπαθήσουμε να μαντέψουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας των επόμενων συσκευών iPhone με βάση τις συνήθεις πρακτικές της Apple, εκτιμάμε πως αυτή θα είναι στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι προ-παραγγελίες πιθανότατα θα ξεκινήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται για την επίσημη ανακοίνωση της Apple. Όμως, η WSJ είναι μία πολύ αξιόπιστη πηγή, διαχρονικά «κοντά» στην Apple. Εμείς θα επανέλθουμε με όλα τα επίσημα νεότερα, όταν αυτά προκύψουν.

ΣΧΟΛΙΑ