11.3 C
Athens
Τρίτη, 01 Δεκ 2020
ΔΙΚΤΥΑ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ Wind: εφαρμογή τέλους ανανέωσης χρόνου και άλλες αλλαγές Καρτοκινητής

Wind: εφαρμογή τέλους ανανέωσης χρόνου και άλλες αλλαγές Καρτοκινητής

Ο υγιής ανταγωνισμός εκτός από "παίκτες" χρειάζεται κανόνες και κάποιον που να ελέγχει πως το παιχνίδι παίζεται καθαρά...

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Επίσημη ανακοίνωση

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει από 15 Οκτωβρίου 2017 ότι εφαρμόζει σε όλες τις ανανεώσεις χρόνου ομιλίας ενιαίο τέλος διαχείρισης 0,30€ ανά κάρτα ανανέωσης το οποίο θα παρακρατείτε αυτόματα με την ενεργοποίηση κάθε κάρτας.

Επιπλέον, ανακοινώνεται ότι για τους συνδρομητές Wind Card από 15 Οκτωβρίου 2017 αυξάνεται το τέλος χρήσης για την ενεργοποίηση του υπάρχον Bonus στο ποσό της ανανέωσης του χρόνου ομιλίας τους από 0,90€ σε 3,00€. Αμετάβλητα παραμένουν όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ακόμα από 31 Οκτωβρίου 2017 για όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές καρτοκινητής που ανήκουν στο πακέτο Q Special International pack πραγματοποιούνται τροποποιήσεις σε πακέτα προπληρωμένης χρήσης.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το πακέτο προπληρωμένης χρήσης που προσφέρει 170 λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν, κινητά και σταθερά, καθώς και 2GB Mobile Internet και διάρκεια 30 ημέρες τροποποιείται και θα προσφέρει 140 λεπτά ομιλίας προς Πακιστάν, κινητά και σταθερά, καθώς και 1,5GB Mobile Internet. Το κόστος του πακέτου, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.
  • Το πακέτο προπληρωμένης χρήσης που προσφέρει 400 λεπτά ομιλίας προς Μπαγκλαντές, κινητά και σταθερά, καθώς και 2GB Mobile Internet και διάρκεια 30 ημέρες τροποποιείται και θα προσφέρει 250 λεπτά ομιλίας προς Μπαγκλαντές, κινητά και σταθερά, καθώς και 1,5GB Mobile Internet. Το κόστος του πακέτου, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.
  • Το πακέτο προπληρωμένης χρήσης που προσφέρει 500 λεπτά ομιλίας προς Ινδία, κινητά και σταθερά, καθώς και 2GB Mobile Internet και διάρκεια 30 ημέρες τροποποιείται και θα προσφέρει 230 λεπτά ομιλίας προς Ινδία, κινητά και σταθερά, καθώς και 1,5GB Mobile Internet. Το κόστος του πακέτου, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης και το βήμα χρέωσης παραμένουν αμετάβλητα.
  • Το πακέτο προπληρωμένης χρήσης που προσφέρει 4GB θα προσφέρει 2GB mobile internet. Το κόστος του πακέτου παραμένει αμετάβλητο.

Από 1 Δεκεμβρίου 2017, το Wind F2G προσθέτει 100ΜΒ στα παρακάτω πακέτα. Πιο συγκεκριμένα, το πακέτο ομιλίας 200’ προς όλα τα δίκτυα & 100ΜΒ που κόστιζε 6€ , θα προσφέρει πλέον 200’ προς όλα τα δίκτυα & 200ΜΒ και θα κοστίζει 7€. Το πακέτο 600ΜΒ που κόστιζε 6€ , θα προσφέρει 700ΜΒ και θα κοστίζει 7€. Το πακέτο 600’ και 600SMS προς όλη τη WIND/Q & 100MB που κόστιζε 6€, θα προσφέρει 600’ και 600SMS προς όλη τη WIND/Q & 200MB και θα κοστίζει 7€. Τέλος το πακέτο 100SMS προς όλα τα δίκτυα & 100ΜΒ που κόστιζε 6€, θα προσφέρει πλέον 100SMS προς όλα τα δίκτυα & 200ΜΒ και θα κοστίζει 7€. Αμετάβλητοι παραμένουν οι όροι και προϋποθέσεις ενεργοποίησης, κατανάλωσης και βήματος χρέωσης για τα προαναφερθέντα πακέτα.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.wind.gr.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ή την εξυπηρέτηση πελατών WIND/ καρτοκινητή Q, καλώντας 1260 (0,24€/ κλήση).

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πρόστιμο €10 εκατ στην Apple για τα υποτιθέμενα αδιάβροχα iPhone

Η διαφημιστική καμπάνια της Apple υποσχόταν ότι το iPhone ήταν ανθεκτικό στο νερό, σε βάθος 4m, για 30 λεπτά. Όμως, η πραγματικότητα ήταν εντελώς...

6η Διημερίδα ITS: Έξυπνα συστήματα μεταφορών στην Ελλάδα

O Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών (ITS Hellas) διοργανώνει διημερίδα με θέμα "Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Eξελίξεις στην Ελλάδα". Έπειτα από πέντε συνολικά επιτυχημένες...

Οι πάροχοι Internet υποχρεούνται να γνωστοποιούν τις πραγματικές ταχύτητες

Ισχύουν πλέον κανονικά οι διατάξεις του Εθνικού Κανονισμού Ανοιχτού Διαδικτύου (ΕΚΑΔ) για τις ταχύτητες στα σταθερά δίκτυα Internet. Οι πάροχοι υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet...

Η Κίνα πιέζει για παγκόσμια παρακολούθηση των μετακινήσεων

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19, η Κίνα ξαναρίχνει στο τραπέζι το θέμα της παγκόσμιας παρακολούθησης και ενημέρωσης των προσωπικών δεδομένων υγείας. Ο Πρόεδρος...

35 χρόνια Windows

Με μερίδιο που αγγίζει το 90% στην παγκόσμια αγορά, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Microsoft με το λειτουργικό σύστημα Windows, στους...

Εφαρμογή γυμναστικής μετατρέπει το καθημερινό τρέξιμο σε περιπέτεια

Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα του δεύτερου πανελλαδικού lockdown, η αγορά μπήκε πάλι σε ρυθμούς καραντίνας μετά από μισό σχεδόν χρόνο. Οι συνήθειες των πολιτών...

Σχετικάάρθρα