Βελτιώστε την απόκριση του iPhone με τη μείωση των εφέ του iOS

Με τη μείωση της κίνησης και των διαφανειών του iOS, η πλοήγησή μας στο iPhone γίνεται γρηγορότερη. “Το "κόστος"; Ένα λιγότερο όμορφο λειτουργικό σύστημα

870

To iPhone μπορεί να είναι μία πολύ γρήγορη συσκευή, αλλά, με την πάροδο του χρόνου και των νεότερων εκδόσεων του iOS, κάποιες παλαιότερες συσκευές είναι πιθανό να “υποφέρουν” και να μην μπορούν να μας αποδώσουν μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Αν και μετά την κατάργηση της υποστήριξης του iPhone 4s και την κυκλοφορία της έκδοσης 10.3 του iOS τα πράγματα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, αρκετοί είναι οι χρήστες που προτιμούν να απωλέσουν κάποιες από τις “ομορφιές” του iOS όπως τις διαφάνειες και τα εφέ κίνησης, προκειμένου να έχουν την αίσθηση μίας πιο γρήγορης συσκευής.

Ας δούμε λοιπόν τον τρόπο:

Μείωση διαφάνειας

Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Αύξηση αντίθεσης > (ανοίξτε τον εικονικό διακόπτη) Μείωση διαφάνειας

Μείωση κίνησης

Ρυθμίσεις > Γενικά > Προσβασιμότητα > Μείωση κίνησης > (ανοίξτε τον εικονικό διακόπτη) Μείωση κίνησης. Αφήστε ανοικτό τον διακόπτη “Αυτοαναπαραγωγή εφέ μηνυμ.” προκειμένου να συνεχίζετε να απολαμβάνετε τα εφέ της εφαρμογής Μηνύματα

Κλείνοντας

Είστε έτοιμοι. Δοκιμάστε το και δείτε αν η διαφορά στην απόκριση της συσκευής σας αξίζει τόσο ώστε να χάσετε κάποια από τα εφέ του iOS. Αυτές οι ρυθμίσεις συστήνονται περισσότερο για τους κατόχους παλαιών συσκευών.

Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να έχετε ενεργή μόνο τη μία από τις δύο ρυθμίσεις. Κάντε τις δοκιμές σας και αποφασίστε τι είναι καλύτερο για τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Εμείς, στο tecky, θα σας παρουσιάζουμε κόλπα για το iPhone με σκοπό να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της συσκευής σας στο έπακρο, αλλά και για να γνωρίσετε καλύτερα τα δυνατά, αλλά και τα προβληματικά σημεία του iOS, του λειτουργικού συστήματος της Apple για φορητές συσκευές.

Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθούν και άλλες συμβουλές για τις αγαπημένες μας συσκευές. Στο κανάλι μας στο YouTube μπορείτε να βρείτε βοηθητικά videos για το iPhone, το iTunes και τους υπολογιστές Mac.

ΣΧΟΛΙΑ