Η Netflix ανακοίνωσε βελτιώσεις για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική χρήση της λειτουργίας του γονικού ελέγχου. Εκτός από τον κωδικό PIN (από υπολογιστή Βελάκι > Λογαριασμός > Εργαλεία γονικού ελέγχου), πλέον προστίθεται η δυνατότητα της απαίτησης PIN και για συγκεκριμένους τίτλους που θα ορίζουν οι γονείς και οι κηδεμόνες.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα στη χώρα μας (ή τουλάχιστον στους δικούς μας λογαριασμούς).

Όταν θα ενεργοποιηθεί, σύμφωνα με το υπόδειγμα της εταιρείας, θα δείχνει έτσι:

Επίσης, στο εξής θα προβάλλεται με πιο εμφανή τρόπο ο βαθμός καταλληλότητας ενός τίτλου. Όπως η Netflix αναφέρει, «θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα μέλη θα είναι πλήρως ενημερωμένα για το βαθμό καταλληλότητας ξεκινώντας την προβολή.»

Επιπροσθέτως, ο Μάικ Χέιστινγκς, διευθυντής εμπλουτισμένου περιεχομένου στη Netflix, αναφέρει στην ενημερωτική επιστολή του πως η εταιρεία συνεχίζει να εξερευνά τρόπους για να γίνουν οι πληροφορίες αυτές πιο περιγραφικές και πιο εύκολα κατανοητές, με μια ματιά.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις αλλαγές αλλά και για να διαβάσετε το επίσημο, πλήρες blog post στα Ελληνικά, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ