Η παρουσία στου Barack Obama στο show του David Letterman φαίνεται ότι άρεσε όχι μόνο στον  πρώην Πρόεδρο και τους τηλεθεατές αλλά και στους υπεύθυνους προγράμματος του Netflix, τόσο που βρίσκονται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με το ζεύγος Obama για την παραγωγή ενός show αποκλειστικά για το συνδρομητικό κανάλι.

Σύμφωνα με πηγές από το στενό κύκλο των Obama, στο πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ έχει προταθεί από το Netflix η παραγωγή μίας σειράς από εκπομπές συνεντεύξεων και συζήτησης με καλεσμένους υψηλού επιπέδου, στις οποίες οικοδεσπότης θα είναι ο ίδιος ο Barack Obama.Οι ίδιες πηγές πιστεύουν ότι στόχος του Obama δεν είναι να χρησιμοποιήσει τις εκπομπές αυτές για να αντιπολιτευτεί τους Ρεπουμπλικάνους αλλά για να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα παγκόσμιας επικοινωνίας που του προσφέρουν τα 118 εκατ συνδρομητών του Netflix.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από κάποια από τις δύο πλευρές για τις συζητήσεις αυτές και τον αριθμό και το περιεχόμενο των εκπομπών. Ο Eric Schultz, πρώην ανώτατος σύμβουλος του Λευκού Οίκου, δήλωσε ότι “Ο Πρόεδρος και η Κυρία Obama πιστεύουν ότι οι ιστορίες των ανθρώπων έχουν τη δύναμη να εμπνέουν. Μέσα στα χρόνια που πέρασαν, έχουν αναδείξει ιστορίες ανθρώπων που η προσπάθειά τους να κάνουν τη διαφορά έχει αλλάξει αθόρυβα τον κόσμο προς το καλύτερο. Καθώς εξετάζουν τα μελλοντικά προσωπικά τους σχέδια, εξακολουθούν να διερευνούν νέους τρόπους για να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους να πουν και να μοιραστούν τις ιστορίες τους.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ