Το Xiaomi Redmi Note 5 θα έχει οθόνη 18:9

Με πολύ πιο λεπτά bezels και βιομετρικό αισθητήρα

412

Πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα στον κινεζικό τύπο ανέφεραν ότι το νέο smartphone της Xiaomi, το Redmi Note 5, θα κυκλοφορήσει μέσα στο Μάρτιο σε δύο εκδόσεις. Νεότερες διαρροές αναφέρουν ότι θα έχει οθόνη 18:9, αισθητά λεπτότερα bezels, δύο κάμερες και αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος και θα είναι διαθέσιμο σε γκρι, σκούρο μπλε και μαύρο χρώμα.

Η οθόνη του Xiaomi Redmi Note 5 λέγεται ότι θα είναι IPS LCD 5.99” full HD+ (1080×2160) και ο επεξεργαστής του ο Snapdragon 636 της Qualcomm. Θα υπάρχουν δύο επιλογές στη RAM με 3GB και 4GB και αντίστοιχο χώρο αποθήκευσης 32GB και 64GB. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το MIUI 9 που βασίζεται στο Android 8.0 Oreo.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες διαρροές, το Xiaomi Redmi Note 5 θα έχει στο πίσω μέρος διπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 16 megapixels και δευτερεύοντα 5 megapixels. Στο μπροστινό μέρος του νέου smartphone θα υπάρχει κάμερα 8 megapixels με δυνατότητα καταγραφής video 1080p. Η μπαταρία που έχει επιλέξει η Xiaomi για το Redmi Note 5 είναι χωρητικότητας 4100mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ