Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Mi Max, της συσκευής που μετείχε στη δημιουργία του trend των bezel-less συσκευών. Έστω και καθυστερημένα, η κινεζική εταιρεία άρχισε να διαθέτει την αναβάθμιση που εγκαθιστά στις συσκευές το Android 7.0 Nougat.

Η αναβάθμιση αυτή βασίζεται στο MIUI 8.5.1.0 και φέρει αρκετές αλλαγές. Με το νέο τρόπο διαχείρισης της CPU, η Xiaomi και ο υπεύθυνος μηχανικός της ομάδας MIUI ισχυρίζονται πως οι καθυστερήσεις (lag) μειώνονται κατά 10% και πως γενικότερα η συσκευή γίνεται πιο γρήγορη.

Επίσης, περιλαμβάνονται νέοι εικονικοί διακόπτες για συνήθεις επιλογές των χρηστών, αλλά και η δυνατότητα της απόκρυψης του περιεχομένου των γνωστοποιήσεων στην οθόνη κλειδώματος.

Η αναβάθμιση αυτή εγκαθιστά επίσης τις επιδιορθώσεις ασφαλείας του Μαΐου, αλλά και περιέχει αρκετές – μη ορατές – βελτιώσεις. Αρχικά, το update διατίθεται για τις συσκευές που φέρουν 3GB RAM.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ