Το Netflix ξεκίνησε το σταδιακό λανσάρισμα των Έξυπνων Λήψεων

Από σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου οι Έξυπνες Λήψεις είναι διαθέσιμες στα Android tablets και κινητά

564

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα – μέσω ανάρτησης του Κάμερον ΤζόνσονΔιευθυντή Καινοτομίας Προϊόντων του δικτύου – το λανσάρισμα της νέας του λειτουργίας, Έξυπνες Λήψεις.

Όταν ολοκληρώνουμε τη θέαση ενός επεισοδίου που έχουμε κατεβάσει, οι Έξυπνες Λήψεις αυτόματα θα το διαγράφουν και άμεσα θα ξεκινούν το κατέβασμα του επόμενου επεισοδίου, εφόσον είμαστε συνδεδεμένοι σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi. Παράδειγμα: κατεβάζουμε τα τρία πρώτα επεισόδια μίας σειράς. Με το που δούμε το πρώτο επεισόδιο αυτό θα διαγράφεται αυτόματα και θα ξεκινήσει να κατεβαίνει το τέταρτο.

Οι Έξυπνες λήψεις είναι σε πρώτη φάση διαθέσιμες για κινητά και tablet Android

Όπως διαβάζουμε στις επεξηγηματικές σημειώσεις της υπηρεσίας, το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται αυτόματα. Αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε θα πρέπει να πλοηγηθείτε στην ενότητα Έξυπνες Λήψεις εντός των ρυθμίσεων των Λήψεών σας.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του δικτύου:

Ακόμα πιο έξυπνες λήψεις από το Netflix

Από τη στιγμή που παρουσιάσαμε τη λειτουργία λήψης το 2016, ένα πράγμα αποδείχτηκε: ότι τα μέλη λατρεύουν να κατεβάζουν και να απολαμβάνουν το Netflix εν κινήσει. Στις καθημερινές διαδρομές, στα ταξίδια ή απλώς σε μέρη με ακριβή ή ασταθή πρόσβαση στο Internet, η δυνατότητα λήψης επιτρέπει στα μέλη μας να παίρνουν τις ιστορίες τους μαζί τους, όπου κι αν πηγαίνουν.

Σήμερα, είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε τις Έξυπνες λήψεις. Πλέον, όταν ολοκληρώνετε την προβολή ενός επεισοδίου που έχετε κατεβάσει, οι Έξυπνες λήψεις θα το διαγράφουν και, στη συνέχεια, θα πραγματοποιούν αυτόματα λήψη του επόμενου επεισοδίου. Εσείς βλέπετε, εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη δουλειά.

Ξέρουμε πόσο εκνευριστικό μπορεί να είναι να πρέπει να ανατρέξετε σε όλες τις εφαρμογές σας και να διαγράψετε αρχεία που δεν χρειάζεστε πλέον. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι, όσον αφορά το Netflix, όσο πιο γρήγορα έχετε πρόσβαση στο επόμενο επεισόδιο που θέλετε να δείτε, τόσο το καλύτερο. Είτε πρόκειται για έξυπνη λήψη είτε για προβολή ενός κλιπ για κινητά, γνωρίζουμε ότι το καλύτερο στοιχείο του Netflix είναι ότι μπορείτε να συνδέεστε με τις αγαπημένες σας ιστορίες πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά.

Θέλουμε επίσης να υπογραμμίσουμε ότι η παροχή περισσότερου ελέγχου στους καταναλωτές όσον αφορά την εμπειρία ψυχαγωγίας τους βρίσκεται στον πυρήνα όλων των ενεργειών μας και τα μέλη μπορούν να επιλέγουν πότε θέλουν να χρησιμοποιούν τις Έξυπνες λήψεις. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας Έξυπνων λήψεων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Ελπίζουμε να τις απολαύσετε! Οι Έξυπνες λήψεις είναι αρχικά διαθέσιμες σε κινητά και tablet Android.

– Κάμερον Τζόνσον, Διευθυντής Καινοτομίας Προϊόντων

 

Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ