Το δίκτυο Netflix μέσω ανάρτησης στο blog της ιστοσελίδας του ανακοίνωσε πως ανασχεδίασε τις εφαρμογές του για τις έξυπνες τηλεοράσεις. Το νέο περιβάλλον χρήστη έχει ήδη αρχίσει να διατίθεται μέσω ενημερώσεων των εφαρμογών για τις Smart TVs.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δικτύου, ο νέος σχεδιασμός διευκολύνει την εύρεση τίτλων σε τηλεοράσεις, όπου η περιήγηση είναι δυσκολότερη. Αν θέλετε να δείτε το gif που δημοσιοποίησε το δίκτυο για να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για τις αλλαγές που έρχονται, πατήστε εδώ.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

Επίσημη ανακοίνωση – Netflix

Δείτε τι έρχεται… στην τηλεόραση

Στη Netflix, αναρωτιόμαστε διαρκώς τι μπορούμε να κάνουμε για να διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο τα μέλη μας, ώστε να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στην περιήγηση και περισσότερο στην ανακάλυψη ιστοριών που θα λατρέψουν. Γνωρίζουμε ότι η υπηρεσία μας προσφέρει τόσες πολλές φανταστικές ιστορίες που πολλές φορές τα μέλη μας χρειάζονται λίγη βοήθεια για να αποφασίσουν από πού να ξεκινήσουν.

Γι’ αυτό, με μεγάλο ενθουσιασμό, σας αποκαλύπτουμε τον νέο σχεδιασμό της τηλεοπτικής εμπειρίας που προσφέρουμε, ο οποίος θα ξεκινήσει να διατίθεται στα μέλη ανά τον κόσμο από σήμερα. Το νέο περιβάλλον εργασίας βασίστηκε σε ενδελεχείς έρευνες και δοκιμές ως προς το πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την εύρεση τίτλων σε τηλεοράσεις, όπου η περιήγηση μπορεί να είναι ελαφρώς δυσκολότερη καθώς τα πλήκτρα των τηλεκοντρόλ είναι λίγα.

Το νέο περιβάλλον εργασίας για τηλεοράσεις σχεδιάστηκε με στόχο να κάνει την εμπειρία του Netflix πιο απλή και πιο διαισθητική με διάφορους τρόπους. Πρώτον, είναι πλέον πιο εύκολη η αναζήτηση και η προβολή του νέου περιεχομένου που προστίθεται στην υπηρεσία. Επίσης, είναι πολύ πιο απλό να ξεκινήσετε να περιηγείστε με μια σειρά ή με μια ταινία: σύμφωνα με την έρευνά μας, ενώ ένα μέλος γενικώς δεν είναι σίγουρο ποιον ακριβώς τίτλο θέλει να παρακολουθήσει, ωστόσο ξέρει καλά αν έχει διάθεση για ένα γρήγορο επεισόδιο σειράς ή για μια κινηματογραφική εμπειρία που θα διαρκέσει περισσότερο. Επίσης, διευκολύναμε την πρόσβαση σε τίτλους που αποθηκεύετε για να δείτε αργότερα στην ενότητα “Η λίστα μου”. Οι δοκιμές αυτού του νέου περιβάλλοντος εργασίας κατέδειξαν ότι ο απλούστερος σχεδιασμός βοήθησε τα μέλη να βρουν τέλειο περιεχόμενο για να δουν.

Αν και στους περισσότερους θα φανεί ως μια προφανής τυπική ενημέρωση, χρειάστηκαν εκτεταμένες έρευνες, δοκιμές και τεχνολογικές βελτιώσεις για να καταλήξουμε στο ότι αυτή η τηλεοπτική εμπειρία θα είναι καλύτερη για τα μέλη μας. Μέσα από αυτές τις γραμμές, θα εξακολουθήσουμε να μαθαίνουμε από τα μέλη μας και να εξελίσσουμε την τηλεοπτική εμπειρία, έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο απλή και διασκεδαστική και να σας διευκολύνει να βρίσκετε τις ιστορίες που κάνουν το Netflix τόσο φανταστικό. Όπως σχεδόν η παρουσίαση των προεπισκοπήσεων βίντεο στην τηλεοπτική εμπειρία, πριν από λίγα χρόνια, η οποία συνέβαλε στη μείωση του χρόνου που αφιερώνουν τα μέλη για την περιήγηση, αυτός ο νέος σχεδιασμός αποτελεί μια από τις πολλές βελτιώσεις που θα παρουσιάσουμε μέσα στους επόμενους μήνες, για να κάνουμε το Netflix ακόμα καλύτερο για τα μέλη μας ανά τον κόσμο. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!

-Στίβεν Γκαρσία, Διευθυντής, Καινοτομία Προϊόντων

 

Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ