Το Moto M της Motorola είναι μία συσκευή της μεσαίας κατηγορίας. Στην καρδιά του συναντάμε το MediaTek Helio P15 chipset με οκταπύρηνη CPU, χρονισμένη στα 2.2GHz ή το chipset Mediatek Helio P10 στα 1.95 GHz (αναλόγως της γεωγραφικής ζώνης). Φέρει υποσύστημα γραφικών Mali-T860 MP2 και LCD οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση full HD.

Οι κάτοχοι της συσκευής θα διαπιστώσουν πως πλέον είναι διαθέσιμη μία αναβάθμιση για το Moto M, η οποία και εγκαθιστά στις συσκευές το Android Nougat 7.0. Αν δεν έχει φανεί ακόμα η αναβάθμιση και στη δική σας συσκευή, κάντε λίγη υπομονή, μάλλον είναι θέμα λίγων ωρών / ημερών.

Το αρχείο της αναβάθμισης είναι μεγέθους 1,5 GB και συνιστούμε σε όσους αναβαθμίσουν τις συσκευές τους να:

  • Είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi
  • Έχουν φορτίσει επαρκώς τη μπαταρία της συσκευής τους
  • Μη διακόψουν τη διαδικασία της αναβάθμισης

Το Android 7.0 φέρει πολλές νέες λειτουργίες όπως τη δυνατότητα της άμεσης απάντησης σε μηνύματα εντός του πλαισίου της ειδοποίησης, αλλά και βελτιωμένη ενεργειακή επάρκεια. Επιπροσθέτως, χάρη στο χαρακτηριστικό Doze, με την αναβάθμιση αυτή θα διαπιστώσετε extra βελτίωση στην ενεργειακή αυτονομία των συσκευών σας, καθώς, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αδράνειας, το σύστημα τερματίζει τις εφαρμογές που τρέχουν στο υπόβαθρο.

Επιπροσθέτως, με το χαρακτηριστικό multi-window, οι χρήστες θα μπορούν να εμφανίζουν στην οθόνη και να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές ταυτόχρονα. Η αναβάθμιση αυτή προσθέτει επίσης στις εφαρμογές της συσκευής και το video chat app της Google, Duo.

ΣΧΟΛΙΑ