Αν και το Instagram έχει πάψει από καιρό να αποτελεί μία ανεξάρτητη εταιρεία, οι χρήστες εξακολουθούν να το προτιμούν, με πρωταγωνιστές φυσικά τους νέους. Τα νέα που έρχονται για τους φίλους του δημοφιλούς αυτού μέσου κοινωνικής δικτύωσης είναι ευχάριστα.

Μέχρι σήμερα, αν θέλαμε να μη φαίνεται μία ανάρτησή μας, είχαμε την επιλογή της διαγραφής της. Πλέον, το Instagram ενεργοποιεί σταδιακά την προσθήκη και της επιλογής της αρχειοθέτησης. Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν αυτό το κείμενο δεν είχε ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα και στις δικές μας συσκευές, αλλά, είναι κάτι που και έχει ανακοινωθεί και έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει.

Όταν λοιπόν θα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία, πατώντας τις τρεις τελείες σε μια ανάρτησή μας, εκτός από την επιλογή της διαγραφής, θα υπάρχει και η επιλογή της αρχειοθέτησης.

Έτσι, εμμέσως, δημιουργείται ένας πριβέ χώρος για εμάς, στους σέρβερς του Instagram, κάτι που κάποιοι είναι πιθανό να εκτιμήσουν. Κυρίως όμως, θα έχουμε τη δυνατότητα να επαναφέρουμε την ανάρτησή μας στο προφίλ μας ως ορατή, εάν κάποια στιγμή αλλάξουμε γνώμη.

Οπότε, αν δεν είμαστε σίγουροι για το αν πρέπει να διαγράψουμε ένα post ή όχι, απλά θα το αρχειοθετούμε. Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου, ανέφερε σχετικά: «Πάντα αναζητούμε και δοκιμάζουμε τρόπους που βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών μας».

Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες (και αναλόγως των αποτελεσμάτων της δοκιμαστικής λειτουργίας του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού) αναμένουμε την ενεργοποίηση της συγκεκριμένης λειτουργίας, σταδιακά, για όλους τους χρήστες.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες. Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ