Το Fortnite για το Android θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση αποκλειστικά για το Samsung Galaxy Note 9

723

***ενημέρωση 10 Αυγούστου 19:54

η αποκλειστικότητα ισχύει και κατά πάσα πιθανότητα θα διαρκέσει ελάχιστες ημέρες

Το Fortnite για το Android αναμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα, μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία του στο App Store. Πλέον όμως θεωρείται πιθανό το λανσάρισμα του παιχνιδιού να γίνει αποκλειστικά στο Samsung Note 9 και ίσως στο Tab S4, για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μία νέα έκδοση για το Android που διέρρευσε, εξετάστηκε από την ομάδα των XDA-Developers και διαπιστώθηκε πως τρέχει μόνο στις συσκευές που προαναφέραμε.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε με σιγουριά πόσο χρόνο θα διαρκέσει η αποκλειστικότητα αυτή, η έκδοση πάντως του παιχνιδιού που διέρρευσε τσεκάρει ακόμα και την ύπαρξη του S-Pen της Sammy. Η Epic Games προγραμματίζει να διαθέσει σύντομα το επιτυχημένο της franchise και για το Android, χωρίς όμως να έχει θέσει κάποια ημερομηνία – στόχο. Το πιθανότερο είναι να μάθουμε περισσότερα σύντομα, κατά την παρουσίαση του Galaxy Note 9. Σήμερα πάντως στον διεθνή ειδικό Τύπο αναφέρεται πως η αποκλειστικότητα θα διαρκέσει 30 ημέρες.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το Fortnite για το Android δεν θα κυκλοφορήσει στο Google Play Store, αλλά θα διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας της Epic. Οι χρήστες, προκειμένου να εγκαταστήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία του sideloading. Δείξτε όμως προσοχή: όχι μόνο αναμένουμε να γεμίσει ο τόπος με ψεύτικα και κακόβουλα APKs, αλλά ήδη αυτό έχει γίνει, πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Οπότε, όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει επίσημα, θα πρέπει να το κατεβάσετε αποκλειστικά από την ιστοσελίδα των δημιουργών για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ