Ο Διευθύνων Σύμβουλος του facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε πως το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης πλέον έχει δύο δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Το facebook γιορτάζει το γεγονός αυτό με την καμπάνια “Good Adds Up”, αλλά και με την προσθήκη νέων λειτουργιών στο messenger.

Ο Zuckerberg ανέφερε σχετικά: “Από σήμερα το πρωί, η κοινότητα του facebook αριθμεί δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους! Σημειώνουμε συνεχή πρόοδο στο στόχο μας να συνδέουμε τον κόσμο και τώρα επιτρέψτε μας να τον φέρουμε ακόμα λίγο κοντύτερα. Είναι τιμή μας να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.”

Προκειμένου το facebook να γιορτάσει τα 2 δις χρηστών, τρέχει την καμπάνια Good Adds Up. Πατήστε στον σύνδεσμο για να δείτε ένα special video για εσάς, αλλά και ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία από τη χρήση που κάνετε στο facebook.

Η ομάδα του messenger ανακοίνωσε πως για να γιορτάσει το σημαντικό αυτό επίτευγμα θα προσθέσει νέες λειτουργίες για τις κλήσεις video, όπως κινούμενες αντιδράσεις, φίλτρα, εφέ και τη δυνατότητα λήψης στιγμιοτύπου οθόνης στην “απλή” αλλά και στην πολλαπλή video κλήση.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τις νέες λειτουργίες του facebook messenger, στο video που ακολουθεί.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ