Όσο πλησιάζει η 5η Ιουνίου, η αγωνία μεταξύ των Apple φανς μεγαλώνει. Ο Tim Cook και η ομάδα του θα μας παρουσιάσουν στο καθιερωμένο keynote, προεπισκοπήσεις των λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας, αλλά και κατά πολλούς, νέες εκδόσεις των υπολογιστών Mac (MacBook, MacBook Pro και ίσως μία νέα έκδοση του θρυλικού MacBook Air), αλλά και το νέο iPad στις 10,5 ίντσες.

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να ανακοινωθεί και το ηχείο Siri, το οποίο θα ήταν πολύ ενδιαφέρον, αν ταυτόχρονα ανακοινωνόταν και η υποστήριξη από τη Siri της Ελληνικής γλώσσας στο iOS 11.

Η Apple, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε πως το event θα καλυφθεί ζωντανά και θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να δούμε σε πραγματικό χρόνο και HD ποιότητα video τη σημαντική αυτή παρουσίαση.

Η Apple έχει δημιουργήσει μία ειδική σελίδα για το WWDC ’17, από την οποία θα έχουμε πρόσβαση στο live streaming (προφανώς μέσω του iTunes), αλλά και την ευκαιρία να προσθέσουμε το event στο ημερολόγιό μας. Επίσης, είναι πολύ πιθανό η μετάδοση να γίνει και μέσω του YouTube. Οι κάτοχοι του set top box της εταιρείας, Apple TV, θα μπορούν – όπως πάντα – να παρακολουθήσουν την ομιλία από την εφαρμογή “Apple Events”.

H παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Το tecky θα σας ενημερώσει αμέσως μετά τη λήξη της για τις ανακοινώσεις της Apple και κυρίως για το τι αυτές σημαίνουν. Την ίδια βραδιά θα ενημερωθείτε για τα τεκταινόμενα του event και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν αναλυτικά άρθρα που θα εμβαθύνουν στις ειδήσεις που θα έχουν προκύψει.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΣΧΟΛΙΑ