Η βελτιωμένη έκδοση του BioShock, BioShock Remastered, εμφανίστηκε αρχικώς στη συλλογή BioShock Collection που κυκλοφόρησε για τις παιχνιδοκονσόλες πριν από περίπου ένα χρόνο. Η Feral μετέφερε τον τίτλο στο macOS και πλέον και οι χρήστες υπολογιστών Mac θα μπορούν να τον απολαύσουν στους υπολογιστές τους, χωρίς να χρειάζεται να τρέχουν τα Windows.

Στις 22 Αυγούστου το BioShock Remastered για Mac θα είναι διαθέσιμο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Feral αλλά και μέσω του Mac App Store με τιμή κοντά στα 22€.

Η remastered έκδοση έχει βελτιωμένα γραφικά και αρκετοί θα την προτιμήσουν από την original, η οποία θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο Mac App Store, έναντι χαμηλότερης τιμής.

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροΠεριεχόμενο της Discovery Communications μέσω Vodafone TV
Επόμενο άρθροΗ HTC θα κατασκευάσει το Pixel 2 της Google
Φανατικός gamer, αν και μικρός σε ηλικία με μεγάλη αγάπη σε adventure games. Θέλοντας να ασχοληθώ με τον χώρο, ξεκινώ αυτή την προσπάθεια με reviews παιχνιδιών που αγάπησα και θέλω να αγαπήσετε κι εσείς. Με βάση την αντικειμενικότητα αλλά και το χιούμορ, θα προσπαθήσω να σας μεταδίδω την εικόνα και τη συνολική αίσθηση των παιχνιδιών που θα σας παρουσιάζω.