Όπως αναμενόταν, την εβδομάδα που μας πέρασε κυριάρχησαν τα νέα που σχετίζονται με την Apple, είχαμε όμως και ενδιαφέροντα νέα από το χώρο του Android, αλλά και διάφορα άρθρα που σχετίζονται με διάφορα θέματα, όπως την εκ νέου εστίαση των εταιριών στα φυσικά καταστήματα λιανικής.

Apple

Αν και οι περισσότεροι δεν εντυπωσιάστηκαν από το φετινό WWDC και τις ανακοινώσεις του Tim Cook και της ομάδας του, τα νέα που προέκυψαν ήταν πολλά. Είδαμε την προεπισκόπηση του επερχόμενου iOS 11, σας ετοιμάσαμε μία πρώτη παρουσίαση με ελληνικά screenshots, την παρουσίαση νέων υπολογιστών MacBook Pro και iMac, μικρές βελτιώσεις στο tvOS 11, το επερχόμενο έξυπνο ηχείο HomePod, και νέα iPad.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα καλύψουμε αναλυτικά και τις υπόλοιπες ανακοινώσεις της Apple, αλλά και θα συνεχίσουμε να “σκάβουμε” το iOS για να βρούμε τις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη χρήση του ομορφότερη, όπως τα νέα εφέ στην εφαρμογή των μηνυμάτων.

Αρθρογραφία

Προσπαθήσαμε να αναλύσουμε τη νέα τάση, που είναι η επιστροφή στα φυσικά καταστήματα λιανικής, αλλά και σας παρουσιάσαμε την επιτυχία ενός Έλληνα, του Κου Γιώργου Παληκαρά, ο οποίος πρωτοπορεί και διαπρέπει στον κλάδο των μετα-υλικών.

Για αύριο Δευτέρα, σας έχουμε ετοιμάσει μία εισαγωγή στον όρο “Blockchain”, καθώς πρόκειται να μας απασχολήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Soccer video games

Είδαμε επίσης πληροφορίες αλλά και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των FIFA 18 και PES 2018.

Hints & Tips – Οδηγοί

Ετοιμάσαμε για εσάς έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το κατέβασμα video από το YouTube μέσω iPhone ή iPad, αλλά και είδαμε πώς μπορούμε να κοινοποιούμε σωστά στο facebook.

Διάφορα

Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, όπως κάθε μήνα, δημοσιοποιήθηκαν τα μερίδια χρήσης των διαφορετικών εκδόσεων του Android και μας απασχόλησε το ζήτημα του κατακερματισμού του Android OS. Οι διαρροές για το επερχόμενο Samsung Galaxy Note 8 αναμένεται να είναι συνεχείς, τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της έξυπνο ηχείο, στο οποίο το ρόλο της ψηφιακού βοηθού θα αναλάβει η Bixby.

Επίσης, η Wind ανακοίνωσε ένα τριετές επενδυτικό πλάνο, με βάση το οποίο η εταιρεία θα παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο με ταχύτητες έως και 1Gbps, σε 500.000 σπίτια.

Κλείνοντας

Μείνετε συντονισμένοι, και την εβδομάδα που έρχεται το tecky θα καλύψει τα νεότερα από το χώρο της τεχνολογίας, αλλά και θα σας παρουσιάσει κόλπα και συμβουλές για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις αγαπημένες σας συσκευές.

 

ΣΧΟΛΙΑ