30.2 C
Athens
Κυριακή, 12 Ιούλ 2020
APPLE iPHONE Τα νέα renders του iPhone 8 απεικονίζουν το τελικό...

Τα νέα renders του iPhone 8 απεικονίζουν το τελικό μέγεθος της συσκευής

Με τη σύγκριση των σχεδίων του iPhone 8 με άλλες συσκευές, αντιλαμβανόμαστε τη δουλειά που έχει γίνει στη μείωση των περιθωρίων της πρόσοψης, αλλά και το τελικό μέγεθος της συσκευής.

-

Οι διαρροές ως προς το επερχόμενο, επετειακό iPhone είναι συνεχείς. Με τη χρήση των σχεδίων που έχουν διαρρεύσει έχουν ήδη κατασκευαστεί ακόμα και θήκες για τη συσκευή και πλέον, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και τα πρώτα “renders”, που την απεικονίζουν.

Η πιο πρόσφατη προσπάθεια απεικόνισης του iPhone 8 (ας το βαπτίσουμε έτσι προς το παρόν) έρχεται από το iDrop News και μας βοηθάει να κατανοήσουμε το μέγεθος της συσκευής, κυρίως σε σύγκριση με τις προγενέστερες συσκευές της Apple. Είναι προφανές πως η μείωση των bezels εξυπηρετεί τα μέγιστα τη χρήση μεγάλων οθονών, χωρίς να αυξάνεται αντίστοιχα το μέγεθος της συσκευής.

iPhone 7, iPhone 8, iPhone 7 Plus

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, το iPhone 8 είναι λίγο μεγαλύτερο από το iPhone 7, πολύ μικρότερο από το iPhone 7 Plus, ενώ παράλληλα φέρει μεγαλύτερη οθόνη από του iPhone 7 Plus. Οι ειδικοί επίσης εκτιμούν πως το νέο μοντέλο θα είναι λίγο πιο παχύ από τα προηγούμενα, κάτι πολύ θετικό κατά την άποψή μου, καθώς η Apple το είχε παρακάνει με τη συνεχή προσπάθειά της για λέπτυνση των συσκευών της.

Samsung Galaxy S8, iPhone 8, Samsung Galaxy S8 Plus

Μία σύγκριση που μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τις διαστάσεις του iPhone 8, είναι αυτή με τα Galaxy S8 και S8 Plus. Αν όντως η Apple καταφέρει να μειώσει σε τέτοιο βαθμό τα περιθώρια του iPhone 8, θα έχει πετύχει μία “ιστορική” νίκη έναντι της Samsung, σε ένα πεδίο όπου η Apple παραδοσιακά, υστερεί.

Μπορεί η αναλογία της οθόνης ως προς το μέγεθος της πρόσοψης να μη φτάνει στα επίπεδα του εντυπωσιακού Essential Phone, δεν παύει όμως να είναι εξαιρετική.

Αν παράλληλα, η επιβεβαίωση της TSMC για την επίτευξη της ενσωμάτωσης του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του iPhone 8 είναι αληθής, τότε η Apple όντως θα ταράξει τα νερά τον Σεπτέμβρη που μας έρχεται.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου» ( Business Email Compromise –...

Εκατοντάδες επιχειρήσεις αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Facebook

Μερικοί από τους κολοσσούς του παγκόσμιου εμπορίου αγαθών και υπηρεσιών στηρίζουν τη διεθνή καμπάνια Stop Hate For Profit, διαμαρτυρόμενοι για τη ρητορική μίσους που...

Apple Silicon (ARM) ready Mac apps

Η Apple πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη μετάβαση των υπολογιστών Mac στην ARM τεχνολογία. Στους παλιούς αυτό ξυπνά μνήμες από την πρώτη έκδοση...

Η Apple παρουσίασε το macOS 11 Big Sur

Πριν από 20 περίπου χρόνια ο Steve Jobs είχε αναφέρει πως το επερχόμενο τότε OS Χ ήταν το λειτουργικό σύστημα των επόμενων 20 ετών....

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για έξυπνα ρολόγια που θα κυκλοφορήσει περίπου κατά τα τέλη του...

Η Apple παρουσίασε το iPadOS 14

Εισαγωγή Η Apple σήμερα μας παρουσίασε το iOS 14, το watchOS 7, το tvOS 14, νέα χαρακτηριστικά στα AirPods, στο CarPlay, στο HomePod, την επερχόμενη...

Σχετικάάρθρα