Τα επίσημα στοιχεία της Netflix ως προς τους καλύτερους providers για video streaming στην Ελλάδα (Ιούλιος ᾽18)

1024

Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής. Όπως έχουμε ξαναπεί, δἰνουμε έμφαση στους όρους «μέσες» και «ώρες αιχμής», καθώς δεν πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής βίντεο ροής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά το Ιούλιο, ήταν οι εξής:

H Wind, συνεχἰζοντας την ανοδικἠ της πορεἰα ανἐβηκε δὐο θἐσεις και κατἐκτησε την πρωτιἀ, ἐστω και οριακἀ απὀ τη Forthnet, η οποἰα συνεχἰζει να βελτιὠνει τις επιδὀσεις της.

Η Cosmote αυτἠ τη φορἀ ἐχασε δὐο θἐσεις και προσγειὠθηκε στην τρίτη, σημειὠνωντας νἐα – σημαντικἠ πτὠση στις επιδὀσεις της.

Τα δἰκτυα των Vodafone και Cyta εξακολουθοὐν να εἰναι τα πιο αργἀ στην Ελλἀδα ως προς το streaming. Ελπἰζουμε η κατἀσταση να βελτιωθεἰ ὀταν τα δἰκτυα αυτἀ ενοποιηθοὐν.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Ιούλιο του ’17 έως και τον Ιούλιο του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ