Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Τονίζουμε και πάλι πως πρόκειται για τις μέσες ταχύτητες και όχι για τις υψηλότερες αλλά και για τις ώρες αιχμής. Οι μετρήσεις δεν αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής βίντεο ροής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά τον Σεπτέμβριο, ήταν οι εξής:

Η Cosmote μετά από τρεις μήνες πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση. Η Forthnet παρέμεινε στη δεύτερη θέση ενώ στην τρίτη έπεσε η Wind, χωρίς όμως να έχουν μειωθεί σε σημαντικό βαθμό οι επιδόσεις της. Η Forthnet και η Wind στην ουσία «σερβίρισαν» με τις ίδιες ταχύτητες. Το δίκτυο της Vodafone (Vodafone & Cyta) εμφανίζει σταθερά τις χαμηλότερες επιδόσεις από τον Απρίλιο του έτους που διανύουμε.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Σεπτέμβριο του ’17 έως και τον Σεπτέμβριο του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ