κεντρική εικόνα: Κέντρο Τύπου Netflix

Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για τις μέσες ταχύτητες και όχι για τις υψηλότερες, αλλά και για τις ώρες αιχμής. Οι μετρήσεις δεν αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής βίντεο ροής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά τον Οκτώβριο, ήταν οι εξής:

Η Cosmote διατήρησε την πρωτιά που είχε επανακτήσει τον Σεπτέμβρη αν και οι επιδόσεις της εμφανίστηκαν ελαφρώς μειωμένες. Μειωμένες ήταν και οι επιδόσεις των Forthnet και Wind οι οποίες διατήρησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Στις τελευταίες θέσεις από τον Απρίλιο έως και σήμερα συναντάμε το ενοποιημένο (θεωρητικά τουλάχιστον) πλέον δίκτυο των Vodafone και Cyta με περαιτέρω πτώση των μέσων ταχυτήτων.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Οκτώβριο του ’17 έως και τον Οκτώβρη του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ