Τα επίσημα στοιχεία της Netflix ως προς τους καλύτερους providers για video streaming στην Ελλάδα (Ιανουάριος ’19)

406

Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στη χώρα μας, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Τονίζουμε και πάλι πως πρόκειται για τις μέσες ταχύτητες κατά τις ώρες αιχμής και όχι για τις υψηλότερες. Οι μετρήσεις δεν αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής / ροής περιεχομένου.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) τον Ιανουάριο, ήταν οι εξής:

Από τότε που ξεκινήσαμε να καλύπτουμε τις μετρήσεις της Netflix δεν είχε προκύψει τόσο «βαρετός» μήνας, καθώς δεν είχαμε καμία αλλαγή στην κατάταξη.

Επίσης, όλοι οι πάροχοι εμφάνισαν μικρή επιδείνωση στις επιδόσεις τους. Τις μεγαλύτερες απώλειες εμφάνισαν τα δίκτυα των Wind (-0,15Mbps) και Forthnet (-0,13Mbps).

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Ιανουάριο του ’18 έως και τον Γενάρη του ’19:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας (Netflix, Amazon Prime video, Vodafone TV, Cosmote TV, Nova, Wind Vision κ.λπ.) αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ