Το δίκτυο Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα του με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στη χώρα μας, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Σας τονίζουμε πως δεν πρόκειται για τις υψηλότερες ταχύτητες ροής περιεχομένου και πως οι μετρήσεις δεν αφορούν το σύνολο της ημέρας

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) το Φεβρουάριο, ήταν οι εξής:

Όπως το Γενάρη, έτσι και αυτόν τον μήνα δεν είχαμε αξιοσημείωτες αλλαγές. Όλοι οι πάροχοι κατατάχθηκαν στις ίδιες θέσεις, βελτιώνοντας ελαφρώς τις επιδόσεις τους. Εξαίρεση αποτελεί το – πιθανώς – παρατημένο πλέον δίκτυο της Cyta.

Σημ: σε πρόσφατη επικοινωνία μας με εκπρόσωπο της Vodafone, μας αναφέρθηκε πως έως τώρα έχει περάσει στο δίκτυο της Vodafone μέρος μόνο των γραμμών της Cyta

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από το Φεβρουάριο του ’18 έως και το Φεβρουάριο του ’19:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας (Netflix, Amazon Prime video, Vodafone TV, Cosmote TV, Nova, Wind Vision κ.λπ.) αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ