Τα επίσημα στοιχεία της Netflix ως προς τους καλύτερους providers για video streaming στην Ελλάδα (Δεκέμβριος ’18)

464

Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στη χώρα μας, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για τις μέσες ταχύτητες κατά τις ώρες αιχμής και όχι για τις υψηλότερες. Οι μετρήσεις δεν αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής περιεχομένου.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) τον Δεκέμβριο, ήταν οι εξής:

Όλοι οι πάροχοι βελτίωσαν τις επιδόσεις των δικτύων τους, ενώ η σειρά κατάταξης παρέμεινε αμετάβλητη (Vodafone & Cyta πλέον θεωρούμε πως είναι ένα δίκτυο). Τα δίκτυα των Vodafone (κατά 0,44Mbps), OTE (κατά 0,19Mbps) και Wind (κατά 0,16 Mbps) εμφάνισαν τη μεγαλύτερη άνοδο.

Αξιοσημείωτο είναι πως το δίκτυο του ΟΤΕ εμφάνισε την καλύτερη επίδοση των τελευταίων 12 μηνών.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Δεκέμβριο του ’17 έως και τον Δεκέμβρη του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ