Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Δἰνουμε έμφαση στους όρους «μέσες» και «ώρες αιχμής», καθώς δεν πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής βίντεο ροής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά τον Αύγουστο, ήταν οι εξής:

Αυτό το μήνα δεν είχαμε καμία αλλαγή στην κατάταξη. Η πρώτη τριάδα σημείωσε μικρή πτώση στις επιδόσεις της, ενώ τα δίκτυα της Vodafone (+Cyta) εμφάνισαν βελτίωση στις ταχύτητες που σερβίρουν. Η Wind κρατάει την πρωτιά ενώ ακουλουθεί η Forthnet με τη μικρότερη δυνατή διαφορά.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων από τον Αύγουστο του ’17 έως και τον Αύγουστο του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας

ΣΧΟΛΙΑ