Το Netflix συνέχισε τις μηνιαίες μετρήσεις του και δημοσιοποίησε τη λίστα με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στη χώρα μας, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) τον Αύγουστο, ήταν οι εξής:

Όλοι οι πάροχοι σημείωσαν πτώση στις επιδόσεις τους. Ο ΟΤΕ όμως εμφάνισε τη μεγαλύτερη μείωση, φέρνοντας σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα με τη Wind, κρατώντας τελικά την πρωτιά με ελάχιστη διαφορά. Και τον Αύγουστο όπως και τους προηγούμενους μήνες δεν υπήρχαν ανακατατάξεις στη λίστα. Τελευταία φορά που είχαμε δει αλλαγή θέσης ήταν το Μάρτιο του ’19 όταν η Wind είχε προσπεράσει τη Forthnet.

Τις δύο τελευταίες θέσεις συνεχίζει να κατέχει η Vodafone με τα δύο δίκτυα που ελέγχει / διαχειρίζεται. Οι μέσες ταχύτητες ροής περιεχομένου κατά της ώρες αιχμής για τα δύο αυτά δίκτυο είναι από κακές (Vodafone) έως ντροπιαστικές (Cyta).

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων από τον Αύγουστο του ’18 έως και τον Αύγουστο του ’19:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας (Netflix, Amazon Prime video, Vodafone TV, Cosmote TV, Nova, Wind Vision, Apple TV+ κ.λπ.) αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ