Έφτασε και πάλι η στιγμή του μήνα που το Netflix δημοσιοποίησε τη λίστα του με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στη χώρα μας, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) τον Απρίλιο, ήταν οι εξής:

Οι επιδόσεις όλων των παρόχων εμφανίστηκαν μειωμένες έναντι αυτών του Μαρτίου, ενώ η δεύτερη θέση για τη Wind δείχνει να παγιώνεται (η δεύτερη θέση παραδοσιακά εναλλάσσεται μεταξύ Wind και Forthnet).

Αν όμως ρίξουμε μια ματιά στις αντίστοιχες περσινές επιδόσεις των παρόχων, μπορούμε να δούμε πως ο Απρίλιος είναι μήνας που υπάρχει πτώση και πως σε ετήσια βάση οι ταχύτητες είναι αυξημένες, με μοναδική εξαίρεση το δίκτυο της Vodafone, όπως και αν το λάβουμε υπόψιν μας (Vodafone, Cyta, Vodafone+Cyta).

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων από τον Απρίλιο του ’18 έως και τον Απρίλιο του ’19:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας (Netflix, Amazon Prime video, Vodafone TV, Cosmote TV, Nova, Wind Vision, Apple TV+ κ.λπ.) αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ