Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής. Όπως έχουμε και στο παρελθόν αναφέρει, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο «μέσες» και στο «ώρες αιχμής», καθώς δεν πρόκειται για μετρήσεις που αφορούν το σύνολο της ημέρας, ούτε τις μεγαλύτερες ταχύτητες παροχής βίντεο ροής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά το Μάρτιο, ήταν οι εξής:

Η Cosmote βελτίωσε οριακά τις επιδόσεις της ενώ αξιοσημείωτη βελτίωση εμφάνισαν τα δίκτυα των Forthnet και Wind. Οριακή πτώση εμφάνισε η Vodafone, μεγαλύτερη η Cyta (λογικά δεν έχει ακόμα ξεκινήσει η ενοποίηση των δικτύων των δύο εταιρειών).

Σας θυμίζουμε πως οι μετρήσεις αφορούν όλες τις συσκευές πρόσβασης, δεν συμπεριλαμβάνονται όμως σε αυτές συνδέσεις μέσω κινητών δικτύων δεδομένων.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων, από τον Ιούλιο του 2017 έως και το Μάρτη του ’18:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ