Η Netflix εξέδωσε τη μηνιαία λίστα της με τις μέσες ταχύτητες των παρόχων στην Ελλάδα, ως προς τη ροή video (streaming) κατά τις ώρες αιχμής.

Οι μέσες ταχύτητες στην Ελλάδα (prime time) κατά τον Απρίλιο, ήταν οι εξής:

Cosmote και Vodafone εμφάνισαν μειωμένες επιδόσεις (η Vodafone «έχασε» δύο θέσεις) ενώ αυτές της Cyta παρέμειναν σταθερές. Η Forthnet πέρασε στη δεύτερη θέση, ενώ αξιοσημείωτη είναι η βελτίωση της Wind που από την τελευταία θέση το Φεβρουάριο του ’18 πέρασε στην τρίτη θέση.

Σας θυμίζουμε πως οι μετρήσεις αφορούν όλες τις συσκευές πρόσβασης, δεν συμπεριλαμβάνονται όμως σε αυτές συνδέσεις μέσω κινητών δικτύων δεδομένων.

Ας δούμε όμως και την εξέλιξη των μέσων ταχυτήτων των παρόχων, από τον Ιούλιο του 2017 έως και τον Απρίλη του 2018:

Παρακολουθούμε τις μετρήσεις της Netflix και θα σας ενημερώνουμε κάθε μήνα για τις τελευταίες εξελίξεις. Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά στα Αγγλικά για τη μεθοδολογία που ακολουθεί η Netflix για τις μετρήσεις της, πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ