30.2 C
Athens
Τρίτη, 07 Ιούλ 2020
APPLE APPLE TV | tvOS Τα AirPods πλέον εμφανίζονται αυτόματα στη λίστα των ηχείων...

Τα AirPods πλέον εμφανίζονται αυτόματα στη λίστα των ηχείων του Apple TV

Η Apple, έστω και με καθυστέρηση, μετέφερε και στο Apple TV 4 την αυτόματη σύνδεση των AirPods.

-

Μετά την πρώτη ζευγοποίηση των AirPods, τα ασύρματα ακουστικά της Apple συνδέονται αυτόματα με τους υπολογιστές Mac, το Apple Watch και τις συσκευές iPad που είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο iCloud λογαριασμό.

Όμως, δεν υπήρχε ο ίδιος αυτοματισμός και με το set top box της εταιρείας, Apple TV 4. Ο χρήστης έπρεπε να μπει στη συνήθη διαδικασία της ζευγοποίησης, μέσα από τις ρυθμίσεις του Apple TV. Αν και σαν διαδικασία ήταν γρήγορη και εύκολη, οι χρήστες ζητούσαν η αυτόματη σύνδεση που ίσχυε με τις υπόλοιπες συσκευές της Apple, να υλοποιηθεί και για το Apple TV.

Στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση του tvOS 11, τα AirPods αναγνωρίζονται αυτόματα από το Apple TV, αρκεί να είναι η συσκευή συνδεδεμένη στον ίδιο iCloud λογαριασμό. Πλέον, στο tvOS 11 τα AirPods εμφανίζονται στη λίστα των συνδεδεμένων ηχείων και μπορούμε απλά να τα επιλέξουμε ως έξοδο ήχου.

Δυστυχώς, το tvOS δεν υποστηρίζει ακόμα εναλλαγή χρηστών ή σύνδεση πολλαπλών λογαριασμών iCloud, κάτι που σημαίνει πως η αυτόματη σύνδεση θα μπορεί να γίνει μόνο με ένα ζευγάρι ακουστικών και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία που ισχύει για τις υπόλοιπες, μη Apple συσκευές.

Δυο λόγια

Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τη διασυνδεσιμότητα και τις λειτουργίες των AirPods. Σας θυμίζουμε πως στο iOS 11 προστέθηκε η δυνατότητα της επιλογής από τον χρήστη της ενέργειας που θα συντελείται, όταν κάνει διπλό άγγιγμα στο αριστερό ή στο δεξί ακουστικό.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που αναμένεται να επηρεάσει το σχεδιασμό και τις δυνατότητες των επόμενων γενιών των αξεσουάρ bluetooth. Επιτέλους, η ασύρματη ομιλία και ακρόαση μουσικής έγινε εύκολη, ποιοτική και πέρα για πέρα βολική.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

 

 

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου με τη μέθοδο του «ενδιάμεσου» ( Business Email Compromise –...

Εκατοντάδες επιχειρήσεις αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από το Facebook

Μερικοί από τους κολοσσούς του παγκόσμιου εμπορίου αγαθών και υπηρεσιών στηρίζουν τη διεθνή καμπάνια Stop Hate For Profit, διαμαρτυρόμενοι για τη ρητορική μίσους που...

Apple Silicon (ARM) ready Mac apps

Η Apple πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη μετάβαση των υπολογιστών Mac στην ARM τεχνολογία. Στους παλιούς αυτό ξυπνά μνήμες από την πρώτη έκδοση...

Η Apple παρουσίασε το macOS 11 Big Sur

Πριν από 20 περίπου χρόνια ο Steve Jobs είχε αναφέρει πως το επερχόμενο τότε OS Χ ήταν το λειτουργικό σύστημα των επόμενων 20 ετών....

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7

Η Apple παρουσίασε το watchOS 7, τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος για έξυπνα ρολόγια που θα κυκλοφορήσει περίπου κατά τα τέλη του...

Η Apple παρουσίασε το iPadOS 14

Εισαγωγή Η Apple σήμερα μας παρουσίασε το iOS 14, το watchOS 7, το tvOS 14, νέα χαρακτηριστικά στα AirPods, στο CarPlay, στο HomePod, την επερχόμενη...

Σχετικάάρθρα