Μετά την πρώτη ζευγοποίηση των AirPods, τα ασύρματα ακουστικά της Apple συνδέονται αυτόματα με τους υπολογιστές Mac, το Apple Watch και τις συσκευές iPad που είναι συνδεδεμένες με τον ίδιο iCloud λογαριασμό.

Όμως, δεν υπήρχε ο ίδιος αυτοματισμός και με το set top box της εταιρείας, Apple TV 4. Ο χρήστης έπρεπε να μπει στη συνήθη διαδικασία της ζευγοποίησης, μέσα από τις ρυθμίσεις του Apple TV. Αν και σαν διαδικασία ήταν γρήγορη και εύκολη, οι χρήστες ζητούσαν η αυτόματη σύνδεση που ίσχυε με τις υπόλοιπες συσκευές της Apple, να υλοποιηθεί και για το Apple TV.

Στην πρώτη δοκιμαστική έκδοση του tvOS 11, τα AirPods αναγνωρίζονται αυτόματα από το Apple TV, αρκεί να είναι η συσκευή συνδεδεμένη στον ίδιο iCloud λογαριασμό. Πλέον, στο tvOS 11 τα AirPods εμφανίζονται στη λίστα των συνδεδεμένων ηχείων και μπορούμε απλά να τα επιλέξουμε ως έξοδο ήχου.

Δυστυχώς, το tvOS δεν υποστηρίζει ακόμα εναλλαγή χρηστών ή σύνδεση πολλαπλών λογαριασμών iCloud, κάτι που σημαίνει πως η αυτόματη σύνδεση θα μπορεί να γίνει μόνο με ένα ζευγάρι ακουστικών και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία που ισχύει για τις υπόλοιπες, μη Apple συσκευές.

Δυο λόγια

Η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τη διασυνδεσιμότητα και τις λειτουργίες των AirPods. Σας θυμίζουμε πως στο iOS 11 προστέθηκε η δυνατότητα της επιλογής από τον χρήστη της ενέργειας που θα συντελείται, όταν κάνει διπλό άγγιγμα στο αριστερό ή στο δεξί ακουστικό.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν που αναμένεται να επηρεάσει το σχεδιασμό και τις δυνατότητες των επόμενων γενιών των αξεσουάρ bluetooth. Επιτέλους, η ασύρματη ομιλία και ακρόαση μουσικής έγινε εύκολη, ποιοτική και πέρα για πέρα βολική.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ