25.2 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Συνεντεύξεις: Νίκος Σίμος (SlotApp team)

O Νίκος Σίμος απαντάει στο tecky για το SlotApp, την πρώτη Ελληνική προσπάθεια στο χώρο των Flirting apps

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ 5 λεπτά

Το tecky, στα πλαίσια της στήριξής του στους Έλληνες δημιουργούς, ξεκινάει μία νέα ενότητα με τίτλο “Συνεντεύξεις”. Στο ντεμπούτο της στήλης, ο Νίκος Σίμος απαντάει στα ερωτήματά μας για την εφαρμογή SlotApp και προτάσσει τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να την επιλέξουμε.

Νίκο σ’ ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σου. Πες μας δυο λόγια για το SlotApp και για τα στοιχεία που διαθέτει στα οποία υπολογίζετε να διαφοροποιηθείτε και να κερδίσετε την προσοχή των χρηστών.

Εμείς ευχαριστούμε για την ευγενική πρόσκλησή σου!

Είναι περίεργο αλλά στην εποχή της επικοινωνίας, οι άνθρωποι αναζητούν ακόμα ακριβώς αυτό, την επικοινωνία! Παράλληλα όμως, η προοπτική μιας νέας γνωριμίας πολλές φορές μπορεί να γίνει πηγή άγχους και φόβου!

Σκοπός μας είναι να κάνουμε αυτή την υπέροχη στιγμή απλή και διασκεδαστική. Το SlotApp λοιπόν είναι ένας διασκεδαστικότερος τρόπος κοινωνικής δικτύωσης από αυτούς που ξέρουμε, καθώς οι παίκτες καλούνται να «δείξουν τις ικανότητές τους» για να «κατακτήσουν» κάθε νέα επαφή.

Επιπλέον, αντίθετα με άλλα κοινωνικά δίκτυα όπου συμβαίνει συνήθως να υπάρχουν φωτογραφίες – βιτρίνες τις οποίες προσπερνάμε και μιλάμε σε άλλους με μόνο κριτήριο την εμφάνιση, εδώ, υπάρχει η ασφάλεια ότι είμαστε όλοι στην αρχή «θολοί» και «κλειδωμένοι».

Οπότε, για να ξεκινήσει μία γνωριμία, αρχίζει ένα παιχνίδι «ξεκλειδώματος» για να γνωρίσουμε ποιος είναι ο απέναντί μας (μαθαίνοντας πρώτα στοιχεία όπως το μότο, τα ενδιαφέροντα, το ζώδιο, κτλ.). Κάθε φορά που κερδίζω ένα παιχνίδι ή ερώτηση, μαθαίνω κάτι για τον άλλο παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει εκείνος ένα παιχνίδι ή ερώτηση, μαθαίνει αυτός ένα δικό μου στοιχείο. Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι να μάθουμε ο ένας για τον άλλον όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία. Τότε και μόνο τότε ενεργοποιείται το chat!

Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο «σπάει ο πάγος» της επικοινωνίας μεταξύ μας, αλλά και μιλάμε στη συνέχεια πιο εύκολα και ποιοτικά, καθώς γνωρίζουμε ήδη κάποια πράγματα ο ένας για τον άλλον. Όπως άλλωστε είναι το flirt.

Το νέο μας βίντεο ίσως τα εξηγεί καλύτερα από εμένα…

Πρόσφατα κυκλοφορήσατε και την έκδοση για τις Android συσκευές. Ποια ήταν η “αποδοχή” της Android κοινότητας στην Ελλάδα;

Μας εξέπληξε ακόμα και εμάς! Περιμέναμε από την αρχή πως λόγω του μεγαλύτερου αριθμού συσκευών Android στην Ελλάδα και την Κύπρο (αλλά και από τα μηνύματα που λαμβάνουμε) θα είχαμε έτσι και αλλιώς μεγαλύτερη ανταπόκριση σε σχέση με την έκδοση του iOS αλλά αυτό που έγινε τους λίγους μήνες της ύπαρξης της έκδοσης ήταν πέρα από τις προσδοκίες μας. Το SlotApp έφτασε μέχρι και Νο.2 στα trending apps στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο για εμάς καθώς δίνει δύναμη στην ομάδα μας και πιστεύουμε να συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς!

Πιστεύεις πως οι Έλληνες έχουν απενοχοποιήσει τη χρήση εφαρμογών γνωριμιών; 

Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα αλλά πιστεύω πως πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα! Από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να παραγγείλουμε φαγητό, να αγοράσουμε ρούχα και να βρούμε εργασία γιατί όχι και για να βρούμε το άλλο μας μισό;

Όλες οι πιθανές νέες γνωριμίες αναγκαστικά βασίζονται στον άμεσο περίγυρό μας, όμως η αγάπη δεν βρίσκεται μόνο στο φιλικό και εργασιακό μας περιβάλλον. Οι προοπτικές μπορούν αν το θέλουμε, να ανοίγονται ακόμα πιο συχνά μπροστά μας, κάνοντας τη γνωριμία πιο εύκολη, μειώνοντας το φόβο της απόρριψης που συχνά τυχαίνει να νιώθουμε έντονα όταν γνωρίζουμε ένα νέο άτομο και δίνοντάς μας την επιλογή να εξελίξουμε τη γνωριμία αυτή αν το θέλουμε.

Ζούμε την εποχή της τεχνολογίας και του περιορισμένου χρόνου! Κάθε γνωριμία μας αξίζει να είναι ουσιαστική. Άλλωστε το παιχνίδι της γνωριμίας του flirt υπήρχε πολύ πριν τα app, πολύ πριν το internet! Εμείς απλώς το φέρνουμε στο κινητό μας.

Βέβαια το online flirting στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Είδαμε πως στο εξωτερικό το online dating φαίνεται να συνδέεται πιο πολύ με το σεξ και πάει καλά, ενώ στην Ελλάδα αυτό είναι ακόμη ταμπού (μπαίνει σε δεύτερη μοίρα), οι Έλληνες είμαστε πιο προσεκτικοί/-ές στις εφαρμογές που θα κατεβάσουμε και συχνά η κουβέντα-επικοινωνία-γνωριμία είναι αυτό που έχει σπουδαιότερο ρόλο. Γι’ αυτό άλλωστε πολλές επιτυχημένες εφαρμογές του εξωτερικού δεν ταιριάζουν στην ελληνική κουλτούρα.

Η προσέγγισή σας στον τρόπο που συνδέονται οι χρήστες μεταξύ τους, βοήθησε το γυναικείο κοινό να αισθανθεί πιο άνετα με τη χρήση της εφαρμογής; 

Είναι αλήθεια πως από την αρχή κιόλας του σχεδιασμού της εφαρμογής, λάβαμε υπόψιν μας το γυναικείο κοινό. Ανεξάρτητα από το φύλο, όμως, το SlotApp είναι φτιαγμένο για τους πιο ρομαντικούς, γιατί και εμείς είμαστε ρομαντικοί και πιστεύουμε πάρα πολλοί Έλληνες χρήστες, γυναίκες και άντρες, είναι ρομαντικοί.

Κάποιες γυναίκες παίκτριες μάλιστα είπαν ότι τους άρεσε το app ειδικά για αυτό, γιατί «αυτό το app έχει story»! Θέλαμε επίσης όλοι οι χρήστες μας να αισθανθούν ασφάλεια κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν ξεκινάς μια νέα γνωριμία.

Ελπίζουμε λοιπόν πως ναι, πετυχαίνουμε αυτόν τον σκοπό αφού η ανταπόκριση είναι μεγάλη φτάνοντας σε μια πολύ καλή αναλογία μεταξύ των δυο φύλων μέσα στην εφαρμογή. Με συνεχείς βελτιώσεις και ακούγοντας τις παρατηρήσεις των χρηστών μας, θέλουμε να φτάσουμε αυτή την αναλογία στην όσο το δυνατόν πιο τέλεια ισορροπία!

Σκέφτεστε μελλοντικά να προσθέσετε και κάποια άλλα στοιχεία στην εφαρμογή; 

Έχουμε αρκετές ιδέες έτοιμες και ήδη ετοιμάζονται νέα updates που θα τις ενσωματώσουν καθώς μόνος στόχος μας πάντα είναι να βελτιώνεται η εμπειρία του χρήστη και από εδώ και πέρα θέλουμε να προχωρήσουμε πιο δυναμικά για τους υπάρχοντες και τους νέους χρήστες του SlotApp.

Που μπορεί κάποιος να βρει την εφαρμογή SlotApp, αλλά και την ομάδα σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης; 

Η εφαρμογή μας διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play

Επίσης, πληροφορίες, καθώς και όλα τα νεότερά μας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας και στις σελίδες μας στο facebook, στο instagram και στο Twitter.

Νίκο σ’ ευχαριστούμε θερμά!

Kostthem
Kostthem
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ