Το απόλυτα επιτυχημένο θρίλερ εποχής Stranger Things θα συνεχίσει να προβάλλεται στο διαδικτυακό συνδρομητικό κανάλι Netflix, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που βγήκε χθες.

Ο 3ος κύκλος του Stranger Things δημοσιοποιήθηκε με ένα περίεργο τρόπο μέσω Twitter. Το Netflix US ανέβασε μία δημοσκόπηση ρωτώντας “πρέπει να συνεχίσουμε για άλλη μία σεζόν το Stranger Things;” και λίγο αργότερα απάντησε επίσημα ότι η σειρά θα συνεχιστεί.

Πάντως δεν πρόκειται για απόφαση που πάρθηκε τώρα αφού οι αδερφοί Duffer, δημιουργοί της σειράς, σε συνέντευξή τους στο Vulture είχαν δηλώσει τον περασμένο Αύγουστο ότι από την πλευρά τους υπάρχει προγραμματισμός για τέσσερεις σεζόν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για την εξέλιξη της ιστορίας στην 3η σεζόν οπότε πρέπει να περιμένουμε την προβολή των trailers για να πάρουμε μία ιδέα.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ