Στις 25 Απριλίου η Wind θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα της υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης

1075

Την Τετάρτη 25 Απριλίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της WIND Νάσος Ζαρκαλής θα παρουσιάσει την υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης της εταιρείας.

Δεν γνωρίζουμε την τελική εμπορική ονομασία του προϊόντος, γνωρίζουμε όμως πως από καιρό διεξάγονται εντατικές δοκιμές από 1.500 συνδρομητές της εταιρείας προκειμένου η υπηρεσία να διατεθεί επίσημα χωρίς σοβαρά προβλήματα. Wind TV, Wind Vision, ή κάτι άλλο; Πολύ σύντομα θα το γνωρίζουμε.

Ως προς το διαθέσιμο περιεχόμενο, υπάρχει ήδη η συμφωνία της Wind με τη Nova για τη μετάδοση των καναλιών Novasports. Επίσης, φημολογείται στην πιάτσα πως η εταιρεία έχει συμφωνήσει με τη Netflix για τη μετάδοση του παιδικού της προγράμματος.

Φυσικά, θα παρακολουθήσουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και θα σας ενημερώσουμε για το περιεχόμενο της νέας πλατφόρμας.

Στην ενότητά μας Pay TV μπορείτε να βρείτε όλες τις ειδήσεις που σχετίζονται με τις συνδρομητικές υπηρεσίες video στη χώρα μας αλλά και σχετικά νέα από όλο τον κόσμο.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ