Η ιστοσελίδα Wylsa ανάρτησε σχέδια του επερχόμενου iPhone των 6,1 ιντσών, τα οποία υποτίθεται πως βασίζονται στα πραγματικά σχέδια του iPhone 9, όπως το αποκαλεί. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπορούμε να κρίνουμε (δεν υπάρχει ιστορικό) την αξιοπιστία της ιστοσελίδας, οπότε καλύτερα να είμαστε επιφυλακτικοί.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα η συσκευή θα ονομάζεται iPhone 9, θα φέρει LCD οθόνη 6,1 ιντσών, μονή οπίσθια κάμερα και form factor αντίστοιχο με του iPhone X.

Αν και έως τώρα τα reports ανέφεραν πως μάλλον το μοντέλο των 6,1 ιντσών θα φέρει αισθητά μεγαλύτερα bezels, αυτό δεν προκύπτει από τα σχέδια αυτά (φαίνεται τα περιθώρια να είναι ελάχιστα πιο μεγάλα). Ως προς τη συσκευή γενικότερα, αναμένουμε να διαθέτει το χαρακτηριστικό Face ID, να φέρει τη CPU A12 και να απουσιάζει το 3D Touch. Αναμένεται να πωλείται στα 700 δολάρια συν τους φόρους.

Το καλύτερο όμως (και εκτός θέματος) για τους φίλους των Plus μοντέλων σας το αφήσαμε για το τέλος. Η ιστοσελίδα δημοσίευσε και ένα σχέδιο του επερχόμενου μοντέλου των 6,5 ιντσών, δίπλα στο iPhone 8 Plus.

ΣΧΟΛΙΑ