Οι φήμες γύρω από την επερχόμενη συσκευή – ναυαρχίδα της Samsung, Note 8, δίνουν και παίρνουν εδώ και μήνες. Πλέον όμως, γνωρίζουμε και επίσημα πως η παρουσίαση της πολυ-αναμενόμενης συσκευής θα γίνει εντός του Αυγούστου. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον πρόεδρο του τμήματος κινητών επικοινωνιών της εταιρείας, Gao Dongzhen. Αν και ο Dongzhen δεν ανέφερε συγκεκριμένη ημερομηνία, στα διεθνή fora ήδη ψιθυρίζεται η 23η Αυγούστου.

Ο εκπρόσωπος της Samsung ανέφερε επίσης πως το λανσάρισμα της συσκευής θα γίνει σε δύο φάσεις. Αρχικώς, θα είναι διαθέσιμη τον Σεπτέμβρη στις ΗΠΑ, στην Κορέα και στο Ηνωμένο Βασίλειο (είναι πιθανό να προστεθούν και άλλες χώρες), ενώ τον Οκτώβριο θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση, όπου και η συσκευή θα διατεθεί σε περισσότερες χώρες.

Το Note 8 αναμένουμε να φέρει το chipset Snapdragon 835, ενώ σε κάποιες αγορές θα διατίθεται με το Exynos 8895. Είναι πολύ πιθανό επίσης να δούμε υλοποίηση κάμερας διπλών φακών. Ως προς τη μνήμη RAM εκτιμάται πως θα είναι στα 6 GB, ενώ, η μπαταρία της συσκευής θα είναι «κοντά» στα 3.300 mAh.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει και στη χώρα μας, αλλά, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε για όποια αξιόπιστη είδηση προκύψει.

ΣΧΟΛΙΑ