Η Samsung φέτος κυκλοφόρησε το Galaxy S8 με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη της συσκευής. Αν και η εταιρεία εργάζεται από τον Οκτώβρη του 2016 για την τοποθέτηση του αναγνώστη κάτω από την οθόνη, όλα δείχνουν πως η συγκεκριμένη υλοποίηση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα και το Galaxy S9 θα φέρει τον αναγνώστη στο οπίσθιο μέρος της συσκευής. Το gsmarena απέκτησε πρόσβαση στην έκδοση της εφαρμογής Υγείας της Samsung που θα είναι εγκατεστημένη στις αναμενόμενες συσκευές (S9 και S9+) και στο σημείο όπου δίνονται οδηγίες για τη μέτρηση των καρδιακών παλμών υπάρχει η εξής φωτογραφία (η επάνω φωτογραφία απεικονίζει την “παλιά” έκδοση της εφαρμογής):

Προηγούμενη έκδοση
Νέα έκδοση

 

Σύμφωνα λοιπόν με τα στιγμιότυπα οθόνης, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται και πάλι στην πλάτη της συσκευής, ευτυχώς όμως σε διαφορετική θέση, κάτι που θα χαροποιήσει τους φανς της σειράς.

Στη σημερινή υλοποίηση οι χρήστες παραπονιούνται πως όταν αγγίζουν τον αναγνώστη σε καθημερινή – τυπική χρήση, “λερώνεται” ο φακός της κάμερας.

Αναμένουμε η επίσημη αναλυτική παρουσίαση των επερχόμενων συσκευών να γίνει σε ειδικό event τον προσεχή Μάρτη και ίσως η Samsung μας δώσει μία πρώτη γεύση το Γενάρη.

Update 12/12: Εκπρόσωπος της Synaptics άφησε να εννοηθεί πως οι επερχόμενες συσκευές  ναυαρχίδες της Samsung θα φέρουν τη δική της υλοποίηση – τοποθέτηση δακτυλικού αποτυπώματος κάτω από την οθόνη με την ονομασία Clear ID FS9500.

 

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ