Η Samsung στα τέλη του Μαρτίου είχε ανακοινώσει τις νέες της ναυαρχίδες, Galaxy S8 και Galaxy S8+ και στις 21 Απριλίου τα δύο αυτά μοντέλα διατέθηκαν σε επιλεγμένες αγορές (Κορέα, ΗΠΑ και Καναδάς). Με την πάροδο του χρόνου, οι συσκευές γίνονται διαθέσιμες σε περισσότερες χώρες. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται έως το τέλος του Μαΐου να πωλούνται σε 120 χώρες, ανάμεσα σε αυτές και η Κίνα.

Σημείωση: οι συσκευές είναι διαθέσιμες ήδη στην ελληνική αγορά

Αν και αρκετοί είχαν επιφυλάξεις ως προς την πορεία των ναυαρχίδων της Samsung, λόγω του φιάσκου του εκρηκτικού Galaxy Note 7, τελικά, οι καταναλωτές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στα Galaxy S8 και Galaxy S8+. Η Samsung ανακοίνωσε πως ήδη έχουν πωληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα!

Δυστυχώς, οι υπεύθυνοι δεν έδωσαν πρόσθετες πληροφορίες για τις πωλήσεις ανά μοντέλο: “Παρόλο που δεν μπορούμε να παράσχουμε αναλυτικότερα στοιχεία, οι πωλήσεις κυλούν ομαλά ανά τον κόσμο. Οι συνδυαστικές πωλήσεις των δύο μοντέλων ξεπέρασαν τα πέντε εκατομμύρια τεμάχια.”

Οι αναλυτές αναμένουν πωλήσεις είκοσι εκατομμυρίων συσκευών έως τα τέλη του Ιουνίου και θέτουν ως στόχο πωλήσεων εντός του 2017 τις εξήντα εκατομμύρια μονάδες. Στόχος, που αν επιτευχθεί θα αποτελέσει νέο ρεκόρ για τη Samsung, καθώς το Samsung Galaxy S7 διατέθηκε σε 52 εκατομμύρια καταναλωτές κατά το 2016.

Φαίνεται πως η ιστορία με το Note 7 δεν επηρέασε τις πωλήσεις της Samsung. Ίσως ο τρόπος που διαχειρίστηκε η εταιρεία το φιάσκο αυτό, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα των δικών της ερευνών σχετικά με τα αίτια των εκρήξεων, αλλά και μέσω ανεξάρτητων ερευνών, να ήταν πειστικός για τους καταναλωτές.

Η μάχη των ναυαρχίδων αναμένεται θερμή και έντονη. Το φθινόπωρο θα είναι στην κορύφωσή της με την ανακοίνωση και την κυκλοφορία του επερχόμενου, επετειακού iPhone.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες. Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ