Η Samsung ξεκίνησε τη διάθεση του προγραμματισμένου, μηνιαίου update για τα Galaxy S8 και S8+ στην Ευρώπη και στην Ινδία. Στο update αυτό περιλαμβάνονται επιδιορθώσεις ασφαλείας, αλλά και λίγα νέα features.

Αν και η ενημέρωση αυτή δεν χαρακτηρίζεται ως “major”, αν και κλείνει 96(!) κενά ασφαλείας, είναι σημαντική γιατί αποδεικνύει πως η Samsung κρατάει το λόγο της και ενημερώνει σε μηνιαία βάση τις συγκεκριμένες συσκευές.

Ως προς τις επιδιορθώσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες. Όμως, υπήρξαν κάποιες μικρές και ευπρόσδεκτες αλλαγές.

  • Πλέον, όταν ανοίγει μία εφαρμογή, εάν ο χρήστης πατήσει στην τελεία που εμφανίζεται στο αριστερό κάτω τμήμα της οθόνης, θα μπορεί να αποκρύψει τη μπάρα με τα menu keys. Κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, κυρίως κατά την απεικόνιση των εφαρμογών σε πλήρη οθόνη. Φυσικά, η μπάρα μπορεί να επανέλθει, εάν ο χρήστης σύρει από κάτω προς τα πάνω.
  • Βελτιώθηκαν οι πανοραμικές φωτογραφίες.
  • Προστέθηκαν νέα background χρώματα.

Ως συνήθως, οι χρήστες μπορούν να ενημερώσουν τις συσκευές τους μέσω των ρυθμίσεων των συσκευών τους (Settings > About Device > Download updates manually).

 

ΣΧΟΛΙΑ