Ένα από τα πιο πολυ-αναμενόμενα smartphones του 2017 μάλλον θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα από όσο υπολογίζαμε. Ο γνωστός leaker, @evleaks, δηλαδή ο Evan Blass, μέσω του twitter αποκάλυψε πως η συσκευή – ναυαρχίδα της Samsung θα κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Σεπτέμβρη και πως το κόστος κτήσης της θα είναι κοντά στα 1.000€.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για τα τέλη του Αυγούστου ως προς την ημερομηνία διάθεσης της συσκευής. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές, το Note 8 θα είναι το πιο ακριβό smartphone της Samsung, θα κοστίζει κοντά στα 1.000€ και θα διατίθεται ξεκλείδωτο στις χώρες της Ευρωζώνης.

Το Note 8 αναμένουμε να φέρει AMOLED οθόνη 6,3 ιντσών και αναλογία οθόνης 18.5:9. Θα είναι η πρώτη Samsung συσκευή με διπλή κάμερα, ενώ και οι δύο φακοί (των 12MP) θα φέρουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Οι φακοί θα είναι τοποθετημένοι οριζόντια, σύμφωνα πάντα με τις διαρροές, δεξιά τους θα βρίσκεται το φλας και ο αισθητήρας καρδιακών παλμών.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι στην πλάτη της συσκευής, καθώς η Samsung δεν κατάφερε να τον ενσωματώσει στην οθόνη της, όμως, θα βρίσκεται σε διαφορετική θέση από αυτή των Galaxy S8 και S8+.

Θα φέρει το chipset Exynos 8895 ή Snapdragon 835, αναλόγως της χώρας που θα πωλείται και θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα είναι στα 3,300 mAh, μικρότερη δηλαδή από αυτή που φέρει το Galaxy S8+. Προφανώς, λόγω του χώρου που καταλαμβάνει το S Pen stylus κατά την εναπόθεσή του στη συσκευή.

Αναμένουμε επίσης το S Pen να φέρει αναβαθμισμένο σετ λειτουργιών.

Το Samsung Galaxy Note 8 θα κυκλοφορήσει στην αρχή σε τρία χρώματα: μαύρο, μπλε και χρυσό.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ