Το VentureBeat μετέδωσε πως οι νέες συσκευές – ναυαρχίδες της Samsung, Galaxy S9 και Galaxy S9+ θα πρωτοπαρουσιαστούν τον προσεχή Γενάρη στο Consumer Electronics Show στο Las Vegas.

Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών είναι Star 1 και Star 2 και θα κυκλοφορήσουν με το ίδιο form factor με τους προκατόχους τους. Επίσης, με βάση το report αυτό αναμένουμε οι δύο συσκευές να φέρουν τις ίδιες (5,8 και 6,2 ιντσών κυρτές Super AMOLED) οθόνες.

Όμως, αναμένεται η Samsung να αναβαθμίσει σημαντικά τα υπόλοιπα υποσυστήματα των συσκευών της. Γίνεται λόγος για χρήση του επεξεργαστή Snapdragon 845 και ενός αντίστοιχης απόδοσης Exynos chip. Επίσης, αναμένουμε το S9+ μοντέλο να αποκτήσει οπίσθια κάμερα διπλού φακού και να αυξηθεί η μνήμη RAM που φέρει στα 6GB.

Σύμφωνα πάντα με την VentureBeat, τα στερεοφωνικά ηχεία των συσκευών θα τα προμηθεύει η AKG ενώ θα διατηρηθεί η θύρα των ακουστικών των 3,5mm.

Αν και η πρώτη ανακοίνωση αναμένουμε να γίνει το Γενάρη στα πλαίσια της CES, η επίσημη αναλυτική παρουσίαση των επερχόμενων συσκευών θα γίνει «κανονικά» σε ειδικό event τον προσεχή Μάρτη και οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τον Απρίλιο.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ