Η Apple το 2018 θα κυκλοφορήσει τρεις νέες συσκευές iPhone, εκ των οποίων η μία θα φέρει οθόνη LCD και μεταλλική πλάτη, όπως τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, σύμφωνα με το πρακτορείο Nikkei.

Η πηγή, η οποία είναι «μυημένη στο σχεδιασμό των προϊόντων της εταιρείας», αναφέρει πως το LCD μοντέλο θα φέρει οθόνη διαγωνίου 6,1 ιντσών και τα άλλα δύο μοντέλα θα φέρουν πάνελ οθόνης OLED και θα κυκλοφορήσουν στις 5,8 και 6,2-6,3 ίντσες. Δηλαδή, πάνω κάτω το report αναφέρει όσα είχε πει o Kuo της KGI, με τη διαφορά πως ο Kuo προβλέπει μεγαλύτερη οθόνη στο «μεγάλο» μοντέλο.

Αυτό που πραγματικά προσθέτει το report του Nikkei, είναι πως το LCD μοντέλο θα φέρει μεταλλική πλάτη και θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, αντίστοιχα με αυτά των μοντέλων iPhone 7. To «σώμα» της συσκευής θα κατασκευαστεί από την Casetek, θυγατρική της Pegatron.

Μέχρι στιγμής από όσα γνωρίζουμε από τα reports, το οικονομικότερο μοντέλο του 2018 θα φέρει οθόνη LCD 6,1 ιντσών χαμηλότερης ανάλυσης, το σύστημα κάμερας TrueDepth και θα κοστίζει περίπου 300 δολάρια φθηνότερα από το iPhone X.

Μην ξεχνάτε πως ακόμα βρισκόμαστε στο 2017, άρα, έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για πολλές εξελίξεις και ειδήσεις που είναι πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα. Αν και, όπως αποδεικνύεται κάθε χρόνο, αναλυτές όπως ο Kuo τελικά απλά προετοιμάζουν το έδαφος με έγκυρα reports και «διαρροές».

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ