Διανύουμε αυτήν την περίοδο που φήμες μας κατακλύζουν καθημερινά ως προς τις πληροφορίες που συλλέγουν οι ειδικοί για τη σχεδίαση αλλά και τα βασικά χαρακτηριστικά του επερχόμενου, επετειακού iPhone.

Δεν έχουμε σκοπό να τις μεταδίδουμε όλες, παρά μόνο αυτές που προέρχονται από σοβαρές πηγές, αλλά και έχουν να προσθέσουν κάτι το πραγματικά καινούργιο στις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες.

Μία νέα αναφορά της Economic Daily News, την οποία δημοσίευσε και το Digitimes, κάνει λόγο για ενσωματωμένο στην οθόνη αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο επερχόμενο iPhone.

Οι χρήστες, θα αγγίζουν απλά την οθόνη και η συσκευή θα σαρώνει (ελληνιστί: σκανάρει) το δακτυλικό αποτύπωμά τους. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη πληροφορία, η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει το κλασικό Touch ID.

Με βάση τις έως τώρα αναφορές, ο αισθητήρας Touch ID επρόκειτο να τοποθετηθεί στην πλάτη της συσκευής. Αν τελικά η πληροφορία για την ενσωμάτωση στην οθόνη του αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ευσταθεί, οι χρήστες εκτιμώ πως θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, καθώς, από τις πρώτες αντιδράσεις τους διακρίνουμε μία δυσαρέσκεια για την τοποθέτησή του στην πλάτη της συσκευής.

Στο ίδιο report, αναφέρεται πως στο επετειακό iPhone θα είναι ελαφρώς αλλαγμένη η αναλογία οθόνης. Στα τρέχοντα μοντέλα χρησιμοποιείται αναλογία οθόνης 16:9, ενώ στο επερχόμενο αναμένεται να είναι 18.5:9. Επιπροσθέτως, γίνεται λόγος για αόρατους αισθητήρες, οι οποίοι θα ενεργοποιούν τις νέες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας που η κάμερα θα διαθέτει.

Το επερχόμενο, επετειακό iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί και να κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη. Το μέγεθός του θα είναι λίγο μεγαλύτερο από του iPhone 7, ενώ παράλληλα με τη μείωση των περιθωρίων στην εμπρόσθια όψη, η οθόνη του είναι πιθανό να φτάνει και τις 5,8 ίντσες.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες. Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ