Η Qualcomm, στα πλαίσια του Snapdragon Tech Summit, ανακοίνωσε τον επόμενο high end επεξεργαστή της, Snapdragon 845. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του μοντέλου Snapdragon 835 και θα φέρει βελτιωμένες επιδόσεις, καλύτερη διαχείριση ενέργειας και βελτιωμένη επεξεργασία εικόνας.

Αναμένουμε οι κορυφαίες Android συσκευές του 2018 να χρησιμοποιούν τον Snapdragon 845, αλλά και laptops που τρέχουν τα Windows 10 (όχι τα RT, τα «κανονικά» Windows 10, μέσω ενσωματωμένου – στο λειτουργικό σύστημα – emulator).

O Snapdragon 845 θα κατασκευάζεται βάσει της μεθόδου 10nm, όπως ίσχυε και με τον 835 και θα συνδυάζεται με το X20 LTE modem το οποίο παρέχει συνδεσιμότητα επιπέδου gigabit, στα υποστηριζόμενα δίκτυα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δουν το φως της δημοσιότητας την επόμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ