Το gaming lifestyle βρίσκεται υπό πλήρη άνθηση. Ίσως ήδη να έχει πάρει το μάτι σας ειδικά «ενεργειακά» ποτά για τους φαν των esports ή άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις. Η Microsoft, σε συνεργασία με τη Unilever, τη μητρική εταιρεία πίσω από το brand Axe, θα κυκλοφορήσουν τον προσεχή Ιούλιο μία νέα σειρά προϊόντων περιποίησης σώματος που θα ονομάζεται Lynx Xbox.

Το brand Lynx χρησιμοποιείται σε μερικές αγορές από τη Unilever αντί του Axe. Η σειρά των προϊόντων θα αποτελείται από αποσμητικό, body wash και shower gel. Το λανσάρισμα του Ιουλίου θα γίνει αποκλειστικά στην Αυστραλία ενώ αναμένεται σε δεύτερο χρόνο η γεωγραφική επέκταση του project. Φυσικά, στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο του διαδικτύου, για τους φανς, το τοπικό λανσάρισμα δεν διαφέρει σε τίποτα από ένα παγκόσμιο λανσάρισμα. 

«Βλέπουμε τους οπαδούς του Xbox να επιτυγχάνουν καθημερινά απίστευτα πράγματα και θέλαμε να γιορτάσουμε το πάθος και την αποφασιστικότητά τους δημιουργώντας κάτι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε η Tania Chee, leader της ομάδας Xbox σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, συμπληρώνοντας: «πλέον το powering up είναι τόσο απλό όσο ένας ψεκασμός πριν φύγετε από το σπίτι».

Ως προς το άρωμα των προϊόντων Lynx Xbox, σύμφωνα με τη Microsoft αποτελείται από φρούτα, βότανα και διάφορές ποικιλίες ξύλου: «Το Lynx Xbox φέρει ένα φρέσκο ​​άρωμα πράσινων εσπεριδοειδών με νότες kaffir lime και χειμωνιάτικο λεμόνι, αρωματική μέντα, φασκόμηλο και ξυλώδεις νότες

ΣΧΟΛΙΑ