30.2 C
Athens
Τετάρτη, 23 Σεπ 2020
SOFTW | HARDW | APPS ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ Πώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το facebook messenger χωρίς...

Πώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το facebook messenger χωρίς να ενεργοποιήσετε την αναγνώριση προσώπου

Στους χρήστες του Messenger στη χώρα μας έχει αρχίσει να εμφανίζεται ενημερωτικό μήνυμα για τους νέους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας, τους οποίους και πρέπει να αποδεχθούμε εάν θέλουμε να συνεχίσουμε τη χρήση της. 

-

Σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες πως το facebook έχει ξεκινήσει να ζητεί την άδεια των χρηστών του προκειμένου να ενεργοποιηθεί η λειτουργία της αναγνώρισης προσώπου.

Αρκετοί χρήστες είναι πιθανό να επιλέξουν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία, καθώς ο Μαρκ υπόσχεται πως έτσι θα είμαστε προστατευμένοι εάν κάποιος ανεβάσει μία φωτογραφία ή ένα video με εμάς με πονηρό / ύπουλο σκοπό.

Οι περισσότεροι όμως θα επιλέξουμε να μην ενεργοποιήσουμε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Ήδη και στους χρήστες του Messenger στη χώρα μας έχει αρχίσει να εμφανίζεται ενημερωτικό μήνυμα για τους νέους όρους και τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας, τους οποίους και πρέπει να αποδεχθούμε εάν θέλουμε να συνεχίσουμε τη χρήση της.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι απαραίτητο να “ελέγξουμε τις ρυθμίσεις των δεδομένων μας” εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε το messenger. Λοιπόν, πριν αρχίσετε τα “Συμφωνώ, Αποδοχή, Συμφωνώ”, αφιερώστε 1 λεπτό και αμέσως μετά θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε τη χρήση του Messenger.

Επιλέγουμε λοιπόν Έλεγχος τώρα και στην επόμενη “οθόνη” το Ξεκινήστε.

Όταν θα εμφανιστεί η σελίδα που αφορά την αναγνώριση προσώπου επιλέγουμε Διαχείριση ρυθμίσεων για τα δεδομένα.

Αμέσως μετά ενημερωνόμαστε για τη χρησιμότητα της αναγνώρισης προσώπου. Επιλέγουμε Συνέχεια.

Επιλέγουμε Να μην επιτρέπεται στο facebook να αναγνωρίζει το πρόσωπό μου σε φωτογραφίες και βίντεο και αμέσως μετά, Αποθήκευση.

Επιλέγουμε Συνέχεια.

Αμέσως μετά εμφανίζονται οι Ενημερωμένοι Όροι χρήσης. Επιλέγουμε Συμφωνώ.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε.Αυτό ήταν, τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τη χρήση του messenger χωρίς να έχουμε δώσει έγκριση στην υπηρεσία να σκανάρει τα πρόσωπά μας. Φυσικά, εάν κάποιος θέλει να αποδεχθεί την αναγνώριση προσώπου μπορεί να το κάνει, επιλέγοντας το “Να επιτρέπεται στο facebook να αναγνωρίζει το πρόσωπό μου σε φωτογραφίες και βίντεο” στην “οθόνη” με τη σχετική επιλογή.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Προστίθεται νέα πλατφόρμα για τα μέτρα τοπικής εμβέλειας στο covid19.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την προσθήκη στο...

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

Σχετικάάρθρα