30.2 C
Athens
Τρίτη, 29 Σεπ 2020
ΟΔΗΓΟΙ | ΚΟΛΠΑ | ΜΥΣΤΙΚΑ Πώς κατεβάζουμε videos από το YouTube (iPhone / iPad)

Πώς κατεβάζουμε videos από το YouTube (iPhone / iPad)

Δείτε πώς μπορείτε εύκολα, δωρεάν και γρήγορα να κατεβάσετε videos από το YouTube στο iPhone / iPad σας. Βήμα προς βήμα οδηγός.

-

Η αλήθεια είναι πως ενώ στο Android είναι εξαιρετικά εύκολο να βρεις κάποιος μια εφαρμογή που να κατεβάζει videos από το YouTube, στο iOS είναι μία πονεμένη ιστορία. Λόγω των πολιτικών της Apple όποιες εφαρμογές εμφανίζονται, γρήγορα εξαφανίζονται. Αν μιλάμε και για δωρεάν εφαρμογές, το πράγμα δυσκολεύει περισσότερο.

Το ζήτημα λοιπόν είναι να βρούμε μία εύκολη, βολική, δωρεάν και μόνιμη λύση. Ακολουθήστε τα βήματα του οδηγού μας και μέσα σε ελάχιστα λεπτά θα μπορείτε να κατεβάζετε από το YouTube όποιο video επιθυμείτε.

Πρώτα, θα χρειαστεί να κατεβάσουμε τη δωρεάν εφαρμογή Documents 6

Ανοίγουμε την εφαρμογή και επιλέγουμε το εικονίδιο της πυξίδας (browser)

Τώρα, βρισκόμαστε στο περιβάλλον του περιηγητή ιστοσελίδων του Documents 6. Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/ ή απλά γκουγκλάρουμε τον όρο savefromnet (το πρώτο αποτέλεσμα είναι και η σελίδα που μας ενδιαφέρει)

Στο πεδίο “Enter the URL” εισάγουμε τη διεύθυνση του YouTube βίντεο που μας ενδιαφέρει. Ακόμα καλύτερα, μέσω επικόλλησης (στην εφαρμογή του YouTube επιλέγουμε αντιγραφή της διεύθυνσης του video και πατάμε επικόλληση σε αυτό το πεδίο)

Επιλέγουμε την ανάλυση που επιθυμούμε και πατάμε “Download”

Αποθηκεύουμε στον φάκελο “downloads”, ή όπου επιθυμούμε

Αμέσως μετά, πατάμε στο εικονίδιο κάτω αριστερά για να βρεθούμε στον file manager της εφαρμογής

Βρίσκουμε τον φάκελο στον οποίο αποθηκεύσαμε το video

Και επιλέγουμε την αναπαραγωγή του. Φυσικά, μπορούμε να κατεβάσουμε πολλά videos στον ίδιο φάκελο και αυτό να είναι το σημείο όπου θα ανατρέχουμε όταν θα θέλουμε off line αναπαραγωγή της video συλλογής μας.

Ας συνοψίσουμε

  • Κατεβάζουμε το Documents 6
  • Μέσα από τον browser της εφαρμογής, επισκεπτόμαστε τη σελίδα http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/
  • Εισάγουμε τη διεύθυνση του YouTube video που θέλουμε να κατεβάσουμε
  • Αποθηκεύουμε το video στον φάκελο που επιθυμούμε

Πλέον, γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε τη δική σας off line συλλογή από videos του YouTube. Αν έχετε κάποια απορία επί της διαδικασίας, παρακαλούμε, απευθυνθείτε στα σχόλια.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Sennder γίνεται ο μεγαλύτερος ψηφιακός πάροχος υπηρεσιών logistics

Το 2015 μία νεοφυής επιχείρηση με έδρα το Βερολίνο ξεκίνησε την προσπάθεια της να φέρει τον κλάδο της οδικής διαμεταφοράς (road freight forwarding) της...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφεύγει κατά της Apple και της Ιρλανδίας

Τον Αύγουστο του 2016 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απεφάνθη ότι η Ιρλανδία πήρε μέτρα που ευνόησαν την κερδοφορία της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Apple στην Ευρωπαϊκή...

Ιπτάμενη κάμερα μεταδίδει ζωντανή εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού

Η νέα κάμερα ασφαλείας της Ring (θυγατρικής εταιρείας της Amazon) που παρουσιάστηκε χθες είναι ιπτάμενη, ονομάζεται Always Home Cam και ουσιαστικά είναι ένα μικρό...

Ξεκινά το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων που ιδρύθηκε από τη Cisco στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί στο κτίριο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων που παραχώρησε...

Προστίθεται νέα πλατφόρμα για τα μέτρα τοπικής εμβέλειας στο covid19.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την προσθήκη στο...

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Σχετικάάρθρα