4.2 C
Athens
Δευτέρα, 18 Ιαν 2021
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΑ Πωλήσεις κατασκευαστών smartphone Q3’17

Πωλήσεις κατασκευαστών smartphone Q3’17

Πρώτη η Samsung - συνεχίζεται η άνοδος για τις Huawei, OPPO και XIAOMI

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτάStrategy Analytics εξέδωσε τη λίστα της με τους πρώτους σε πωλήσεις κατασκευαστές έξυπνων τηλεφώνων, για το τρίτο τρίμηνο του 2017. Ο κλάδος ως προς τον αριθμό των συσκευών εμφάνισε αύξηση στις πωλήσεις κατά 4,9% (από 5,8% την αντίστοιχη περσινή περίοδο).

Η Samsung συνέχισε στην πρώτη θέση, ανεβάζοντας το μερίδιο αγοράς της κατά περίπου μία μονάδα.

Η Apple παρέμεινε στη δεύτερη θέση, χάνοντας περίπου 0,2%, ενώ διέθεσε περίπου ένα εκατομμύριο συσκευές περισσότερες σε σύγκριση με το Q3 ’16. H άνοδος του κλάδου όμως ήταν μεγαλύτερη από αυτή της Apple.

H Huawei συνεχίζει την ανοδική της πορεία, σημειώνοντας άνοδο περίπου μίας μονάδας και πλέον αγγίζει το 10% των ποσοτικών παραδόσεων.

Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η άνοδος για την OPPO, η οποία πούλησε δέκα εκατομμύρια περισσότερες συσκευές και βελτίωσε το μερίδιο αγοράς της κατά 2,2 μονάδες.

Εντυπωσιακή ήταν η άνοδος και της Xiaomi, κατά περίπου τρεις μονάδες, φτάνοντας τις παραδόσεις 27,7 εκατομμυρίων συσκευών.

Δυο λόγια

Όλα δείχνουν πως οι Huawei, OPPO και XIAOMI θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Κάθε τρίμηνο ανεβάζουν τα ποσοστά τους, προς το παρόν όμως εις βάρος των μικρότερων κατασκευαστών, καθώς η κατηγορία “others” εμφάνισε μείωση πωλήσεων κατά περίπου 20 εκατομμύρια συσκευές.

Η Samsung δείχνει να μη δυσκολεύεται να κρατήσει την πρωτιά, ενώ η Apple δεν μπορεί να ακολουθήσει την άνοδο του κλάδου. Ποντάρει πολλά βέβαια στο επόμενο τρίμηνο και στην επιτυχία του iPhone X.

 

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Ηλεκτρικό ιπτάμενο ταξί με υπογραφή Fiat-Chrysler

Μια ακόμα εταιρεία, ο ιταλικός όμιλος παραγωγής αυτοκινήτων Fiat-Chrysler Automobiles, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο των ηλεκτρικών ιπτάμενων ταξί, σε συνεργασία με αμερικανική start-up....

Συμφωνία Hyundai και Apple για το πρώτο Apple Car

Ο Δεκέμβριος 2020 μάλλον δεν ήταν ο καλύτερος μήνας για την αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, έναν από τους ισχυρότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Τη...

Δωρεάν WiFi στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Δωρεάν WiFi θα είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Cosmote....

Ζημιά στην όραση οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη

Σχεδόν ένας στους πέντε κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε ότι έχει παρατηρήσει την όραση του να έχει χαμηλώσει στη διάρκεια της καραντίνας, σύμφωνα με...

Ιστορικό υψηλό για την ισοτιμία του Bitcoin

Aνήμερα των δωδέκατων γενεθλίων του, το πιο διαδεδομένο κρυπτονόμισμα Bitcoin έσπασε κάθε ρεκόρ. Η πορεία της ισοτιμίας του έναντι του αμερικανικού δολαρίου υπήρξε σταθερά...

Το Facebook κλείνει τους λογαριασμούς του Donald Trump

Οι έντονες αντιδράσεις για τις ταραχές που προκαλούν οπαδοί του Donald Trump στις ΗΠΑ συνεχίζονται και σε αυτές έρχεται να προστεθεί η σημερινή απόφαση...

Σχετικάάρθρα