10 C
Athens
Πέμπτη, 03 Δεκ 2020
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΑ Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Η διαρροή της golden master έκδοσης του iOS 11 επιβεβαιώνει πολλές από τις έως τώρα πληροφορίες.

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτάΑύριο είναι η μεγάλη μέρα της παρουσίασης του επετειακού iPhone. Στην πραγματικότητα, φέτος, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα. Ας δούμε όμως τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Α11

Ο νέος επεξεργαστής της Apple θα φέρει έξι πυρήνες. Οι τέσσερις θα είναι υψηλών αποδόσεων (Mistral) και οι δύο, χαμηλότερων, για την αύξηση της ενεργειακής αυτονομίας της συσκευής.

Κάμερα

Έχουμε νέες αναλύσεις / fps στη σύλληψη video:

1080p HD στα 240 fps

4K στα 24 fps (film style)

4K στα 60 fps

Επίσης, θα υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα η δυνατότητα του Portrait Lightning. Πρόκειται για μία σειρά από ρυθμίσεις (Contour Light, Natural Light, Stage Light, Stage Light Mono, Studio Light) με σκοπό τις καλύτερες λήψεις πορτρέτου.

Διάφορα

Αναμένουμε μνήμη RAM στα 3GB και για τα τρία νέα μοντέλα. Επίσης, το πλευρικό κουμπί θα είναι μεγαλύτερο, πιθανότατα, προσφέροντας κάποιες νέες λειτουργίες.

Η ασύρματη φόρτιση θα είναι παρούσα, καθώς εντοπίστηκαν στην golden master έκδοση animations της συσκευής τη στιγμή που φορτίζεται ασύρματα (ChargingViewService).

Ενεργοποίηση λειτουργίας SOS

Ρύθμιση Face ID

Το Face ID, το οποίο μεν επιβεβαιώνεται, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα αποτελεί και πιστοποίηση για πληρωμές κλπ. Γνωρίζουμε όμως από των κώδικα του iOS 11 πως θα διατεθεί και για το iPad.

Στο iPhone X (ή Edition), εφόσον δεν θα υπάρχει καθόλου Home Button, αλλάζει και ο τρόπος που θα πρέπει ο χρήστης να δρα. Πλέον, στο κάτω μέρος κάθε εφαρμογής θα υπάρχει μία “δυναμική περιοχή”. Αναμένουμε από εκεί να ενεργοποιούνται διάφορες λειτουργίες, μεταξύ αυτών και αυτή της εξόδου από την εφαρμογή (σαν ένα πάτημα στο Home Button).

Δυο λόγια

Φυσικά, το tecky θα καλύψει κάθε μικρή η μεγάλη είδηση από το ιστορικό, αυριανό keynote. Την ίδια νύχτα θα ανεβαίνουν σταδιακά τα άρθρα μας με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και φυσικά, την άποψή μας.

 

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Πρόστιμο €10 εκατ στην Apple για τα υποτιθέμενα αδιάβροχα iPhone

Η διαφημιστική καμπάνια της Apple υποσχόταν ότι το iPhone ήταν ανθεκτικό στο νερό, σε βάθος 4m, για 30 λεπτά. Όμως, η πραγματικότητα ήταν εντελώς...

6η Διημερίδα ITS: Έξυπνα συστήματα μεταφορών στην Ελλάδα

O Ελληνικός Οργανισμός Συστημάτων Ευφυών Μεταφορών (ITS Hellas) διοργανώνει διημερίδα με θέμα "Ευφυή Συστήματα Μεταφορών και Eξελίξεις στην Ελλάδα". Έπειτα από πέντε συνολικά επιτυχημένες...

Οι πάροχοι Internet υποχρεούνται να γνωστοποιούν τις πραγματικές ταχύτητες

Ισχύουν πλέον κανονικά οι διατάξεις του Εθνικού Κανονισμού Ανοιχτού Διαδικτύου (ΕΚΑΔ) για τις ταχύτητες στα σταθερά δίκτυα Internet. Οι πάροχοι υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet...

Η Κίνα πιέζει για παγκόσμια παρακολούθηση των μετακινήσεων

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19, η Κίνα ξαναρίχνει στο τραπέζι το θέμα της παγκόσμιας παρακολούθησης και ενημέρωσης των προσωπικών δεδομένων υγείας. Ο Πρόεδρος...

35 χρόνια Windows

Με μερίδιο που αγγίζει το 90% στην παγκόσμια αγορά, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Microsoft με το λειτουργικό σύστημα Windows, στους...

Εφαρμογή γυμναστικής μετατρέπει το καθημερινό τρέξιμο σε περιπέτεια

Διανύοντας τη δεύτερη εβδομάδα του δεύτερου πανελλαδικού lockdown, η αγορά μπήκε πάλι σε ρυθμούς καραντίνας μετά από μισό σχεδόν χρόνο. Οι συνήθειες των πολιτών...

Σχετικάάρθρα