30.2 C
Athens
Παρασκευή, 18 Σεπ 2020
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΑ Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Η διαρροή της golden master έκδοσης του iOS 11 επιβεβαιώνει πολλές από τις έως τώρα πληροφορίες.

-

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα της παρουσίασης του επετειακού iPhone. Στην πραγματικότητα, φέτος, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα. Ας δούμε όμως τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Α11

Ο νέος επεξεργαστής της Apple θα φέρει έξι πυρήνες. Οι τέσσερις θα είναι υψηλών αποδόσεων (Mistral) και οι δύο, χαμηλότερων, για την αύξηση της ενεργειακής αυτονομίας της συσκευής.

Κάμερα

Έχουμε νέες αναλύσεις / fps στη σύλληψη video:

1080p HD στα 240 fps

4K στα 24 fps (film style)

4K στα 60 fps

Επίσης, θα υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα η δυνατότητα του Portrait Lightning. Πρόκειται για μία σειρά από ρυθμίσεις (Contour Light, Natural Light, Stage Light, Stage Light Mono, Studio Light) με σκοπό τις καλύτερες λήψεις πορτρέτου.

Διάφορα

Αναμένουμε μνήμη RAM στα 3GB και για τα τρία νέα μοντέλα. Επίσης, το πλευρικό κουμπί θα είναι μεγαλύτερο, πιθανότατα, προσφέροντας κάποιες νέες λειτουργίες.

Η ασύρματη φόρτιση θα είναι παρούσα, καθώς εντοπίστηκαν στην golden master έκδοση animations της συσκευής τη στιγμή που φορτίζεται ασύρματα (ChargingViewService).

Ενεργοποίηση λειτουργίας SOS

Ρύθμιση Face ID

Το Face ID, το οποίο μεν επιβεβαιώνεται, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα αποτελεί και πιστοποίηση για πληρωμές κλπ. Γνωρίζουμε όμως από των κώδικα του iOS 11 πως θα διατεθεί και για το iPad.

Στο iPhone X (ή Edition), εφόσον δεν θα υπάρχει καθόλου Home Button, αλλάζει και ο τρόπος που θα πρέπει ο χρήστης να δρα. Πλέον, στο κάτω μέρος κάθε εφαρμογής θα υπάρχει μία “δυναμική περιοχή”. Αναμένουμε από εκεί να ενεργοποιούνται διάφορες λειτουργίες, μεταξύ αυτών και αυτή της εξόδου από την εφαρμογή (σαν ένα πάτημα στο Home Button).

Δυο λόγια

Φυσικά, το tecky θα καλύψει κάθε μικρή η μεγάλη είδηση από το ιστορικό, αυριανό keynote. Την ίδια νύχτα θα ανεβαίνουν σταδιακά τα άρθρα μας με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και φυσικά, την άποψή μας.

 

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

IFA 2020: οι καλύτερες παρουσίες

Το σημαντικότερο ραντεβού του τεχνολογικού κόσμου της Ευρώπης, η διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), δόθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Βερολίνο. Κατασκευαστές προϊόντων...

Το νέο έξυπνο ρολόι της Huawei θα φορτίζεται ασύρματα

Το επόμενο μοντέλο έξυπνου ρολογιού της Huawei θα είναι το Watch GT2 Pro και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Νοέμβριο. Όμως ήδη...

Σχετικάάρθρα