17.2 C
Athens
Παρασκευή, 16 Απρ 2021
ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΑ Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για το επετειακό iPhone

Η διαρροή της golden master έκδοσης του iOS 11 επιβεβαιώνει πολλές από τις έως τώρα πληροφορίες.

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτάΑύριο είναι η μεγάλη μέρα της παρουσίασης του επετειακού iPhone. Στην πραγματικότητα, φέτος, γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα. Ας δούμε όμως τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Α11

Ο νέος επεξεργαστής της Apple θα φέρει έξι πυρήνες. Οι τέσσερις θα είναι υψηλών αποδόσεων (Mistral) και οι δύο, χαμηλότερων, για την αύξηση της ενεργειακής αυτονομίας της συσκευής.

Κάμερα

Έχουμε νέες αναλύσεις / fps στη σύλληψη video:

1080p HD στα 240 fps

4K στα 24 fps (film style)

4K στα 60 fps

Επίσης, θα υπάρχει σε όλα τα νέα μοντέλα η δυνατότητα του Portrait Lightning. Πρόκειται για μία σειρά από ρυθμίσεις (Contour Light, Natural Light, Stage Light, Stage Light Mono, Studio Light) με σκοπό τις καλύτερες λήψεις πορτρέτου.

Διάφορα

Αναμένουμε μνήμη RAM στα 3GB και για τα τρία νέα μοντέλα. Επίσης, το πλευρικό κουμπί θα είναι μεγαλύτερο, πιθανότατα, προσφέροντας κάποιες νέες λειτουργίες.

Η ασύρματη φόρτιση θα είναι παρούσα, καθώς εντοπίστηκαν στην golden master έκδοση animations της συσκευής τη στιγμή που φορτίζεται ασύρματα (ChargingViewService).

Ενεργοποίηση λειτουργίας SOS

Ρύθμιση Face ID

Το Face ID, το οποίο μεν επιβεβαιώνεται, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα αποτελεί και πιστοποίηση για πληρωμές κλπ. Γνωρίζουμε όμως από των κώδικα του iOS 11 πως θα διατεθεί και για το iPad.

Στο iPhone X (ή Edition), εφόσον δεν θα υπάρχει καθόλου Home Button, αλλάζει και ο τρόπος που θα πρέπει ο χρήστης να δρα. Πλέον, στο κάτω μέρος κάθε εφαρμογής θα υπάρχει μία “δυναμική περιοχή”. Αναμένουμε από εκεί να ενεργοποιούνται διάφορες λειτουργίες, μεταξύ αυτών και αυτή της εξόδου από την εφαρμογή (σαν ένα πάτημα στο Home Button).

Δυο λόγια

Φυσικά, το tecky θα καλύψει κάθε μικρή η μεγάλη είδηση από το ιστορικό, αυριανό keynote. Την ίδια νύχτα θα ανεβαίνουν σταδιακά τα άρθρα μας με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες και φυσικά, την άποψή μας.

 

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δωρεάν ψηφιακή προβολή τουριστικών επιχειρήσεων

Ανοιχτή πρόσκληση για δωρεάν προβολή στο VisitGreece App,  απευθύνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ο κος Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του...

Υπογράφηκε η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου η τελετή υπογραφής του μνημονίου συναντίληψης (MoU) μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ για συνεργασία σε σχέση με...

Η Cosmote έχει το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Το βραβείο για το "πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα" απέσπασε και πάλι η Cosmote στα Speedtest Awards της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις...

Ηλεκτρικό ιπτάμενο ταξί με υπογραφή Fiat-Chrysler

Μια ακόμα εταιρεία, ο ιταλικός όμιλος παραγωγής αυτοκινήτων Fiat-Chrysler Automobiles, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο των ηλεκτρικών ιπτάμενων ταξί, σε συνεργασία με αμερικανική start-up....

Συμφωνία Hyundai και Apple για το πρώτο Apple Car

Ο Δεκέμβριος 2020 μάλλον δεν ήταν ο καλύτερος μήνας για την αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, έναν από τους ισχυρότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Τη...

Δωρεάν WiFi στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Δωρεάν WiFi θα είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Cosmote....

Σχετικάάρθρα