Έσκασε στα μέσα του Μάρτη σαν βόμβα. Ανατρεπτική, διαφορετική αλλά ταυτόχρονα οικεία, αστεία, τρομακτική και συνάμα ταξιδιάρικη, η ξεχωριστή σειρά του Netflix, Έρωτας, Θάνατος & Ρομπότ (original τίτλος: Love, Death & Robots), μόλις πήρε παράταση για ένα δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Η βαθμολογία της σειράς στο IMDb είναι 8,7/10 ενώ τις υψηλότερες βαθμολογίες φέρουν τα επεισόδια Beyond the Aquila Rift, Sonnie’s Edge & Zima Blue. Στα αυτοτελή επεισόδια της σειράς που ήδη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό γίνεται χρήση διαφορετικών τεχνικών κινουμένων σχεδίων ενώ διαφοροποιούνται έντονα και ως προς το ύφος τους.

Οι φίλοι της σειράς ήδη ζητούν τη δημιουργία επεισοδίων που θα αποτελούν τη συνέχεια κάποιων από αυτών του πρώτου κύκλου. Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν όλα τα επεισόδια θα αφορούν νέες ιστορίες ή αν κάποια θα αποτελούν συνέχεια προηγουμένων. Γνωρίζουμε όμως πως αρκετές από τις ιστορίες του πρώτου κύκλου βασίστηκαν σε προϊόντα μυθοπλασίας που είναι διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτυο (short fiction).

Η Jennifer Yuh Nelson, σεναριογράφος και σκηνοθέτης που είναι περισσότερο γνωστή για τις δουλειές της Kung Fu Panda 2, Kung Fu Panda 3 και The Darkest Minds έχει αναλάβει την καλλιτεχνική εποπτεία του συνόλου των νέων επεισοδίων.

Η σειρά Love, Death & Robots είχε αποτελέσει και ένα πείραμα για το Netflix, καθώς υπήρχαν τέσσερις διαφορετικές σειρές αρίθμησης των επεισοδίων (ο κάθε χρήστης έβλεπε μόνο μία ταξινόμηση εκ των τεσσάρων) προκειμένου να δουν οι υπεύθυνοι του δικτύου ποια έκδοση θα αποδεικνύονταν πιο δημοφιλής.

Δυστυχώς, δεν ανακοινώθηκε ο αριθμός των νέων επεισοδίων ή η ημερομηνία της κυκλοφορίας τους.

ΣΧΟΛΙΑ