Η Nova ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Nova GO Extra. Πριν περάσουμε στο επίσημο δελτίο τύπου ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά. Πρόκειται για μία υπηρεσία που ενεργοποιεί τη θέαση των καναλιών του πακέτου και σε δεύτερη φορητή συσκευή μέσω οποιουδήποτε δικτύου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις (σε ζωντανούς αγώνες που υπόκεινται σε διαχείριση θέασης) ο καταναλωτής καλείται να επιλέξει από πού θα δει τον αγώνα:

«To μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθείς στην υπηρεσία Nova My Account και να επιλέξεις από το menu “Διαχείριση θέασης” σε ποια οθόνη (τηλεόραση ή φορητές συσκευές) θα δεις τον αγώνα που υπόκειται σε διαχείριση θέασης. Εφόσον οι φορητές συσκευές σου είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο Nova, μπορείς να βλέπεις τους αγώνες τόσο σε αυτές όσο και στην τηλεόραση σου. Εάν κάποια φορητή συσκευή συνδεθεί σε δίκτυο άλλου παρόχου, τότε θα πρέπει να επιλέξεις εάν θα παρακολουθήσεις τον αγώνα στην τηλεόραση ή στις φορητές συσκευές σου.»

Τι είναι – Πόσο κοστίζει

Τι βλέπω

Συμβατές συσκευές

Nova – Δελτίο Τύπου

Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας κάνει το… Extra βήμα στον κόσμο της απόλαυσης. Μετά το Nova GΟ, που πρώτη η Nova λάνσαρε στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης το 2013, τώρα φέρνει το Nova GO Extra και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της οικογένειας να απολαμβάνουν παράλληλα το αγαπημένο τους θέαμα και σε δεύτερη φορητή συσκευή – laptop, tablet ή smartphone – μέσω οποιουδήποτε δικτύου Internet (Wi-Fi ή ενσύρματου).

Από το Mundial μέσω των καναλιών της ΕΡΤ και τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις των καναλιών Novasports για τους λάτρεις του αθλητικού περιεχομένου, μέχρι μεγάλες πρεμιέρες και κορυφαίες σειρές αλλά και παιδικό πρόγραμμα, αγαπημένες ταινίες και ντοκιμαντέρ από την πλούσια βιβλιοθήκη της Nova που εμπλουτίζεται συνεχώς, οι συνδρομητές έχουν την ευκαιρία να βάλουν στις… βαλίτσες τους την καλύτερη καλοκαιρινή πρόταση απολαυστικής θέασης για όλη την οικογένεια.

Χωρίς δέσμευση χρόνου και με τη δυνατότητα διακοπής της θέασης στη δεύτερη συσκευή, όποτε επιθυμεί ο συνδρομητής, το Nova GO Extra διατίθεται δωρεάν ή με πολύ μικρή μηνιαία χρέωση, ανάλογα με το πακέτο σύνδεσης που διαθέτει ο κάθε συνδρομητής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.nova.gr/novagoextra, ένα από τα καταστήματα Nova σε όλη την Ελλάδα ή να καλέσουν στο 13831.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ