30.2 C
Athens
Σάββατο, 26 Σεπ 2020
BUSINESS ΕΝΕΡΓΕΙΑ Nova Energy: η Nova εισέρχεται στο χώρο της ηλεκτρικής...

Nova Energy: η Nova εισέρχεται στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας

-

Με ανακοίνωσή της η Nova εισήλθε επίσημα στη λιανική αγορά ενέργειας.

Πριν περάσουμε στο επίσημο δελτίο τύπου να αναφέρουμε πως προμηθεύτρια εταιρεία του ηλεκτρικού ρεύματος είναι η Volton και πως η Nova στην ουσία μεταπωλεί δημιουργώντας πακέτα λιανικής.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα, πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου – Nova

Οι νέες υπηρεσίες Nova Energy είναι εδώ! Η Nova, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα κάνει ακόμα ένα βήμα. Αυτήν τη φορά στον χώρο της ενέργειας. Εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, Internet και σταθερή τηλεφωνία, παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας ακόμα μία βασική ανάγκη της ελληνικής οικογένειας.

Η Nova εισέρχεται στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά με νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μιας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού.

Η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών κάτω από το ιδιαίτερα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand Nova. Ο καταναλωτής, έτσι, έχει έναν επιπλέον λόγο να επιλέξει τις υπηρεσίες της Nova καλύπτοντας από έναν και μόνο πάροχο τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του με τον πλέον εύχρηστο, αξιόπιστο, οικονομικό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο.

Η Nova, δεν κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy και εκμεταλλευόμενη τόσο την τεράστια συνδρομητική της βάση όσο και τους δυνητικούς πελάτες ενισχύει το προϊοντικό της portfolio και διευρύνει τη γκάμα των εργασιών της, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει. Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Οι νέες υπηρεσίες Νova Energy εξασφαλίζουν πραγματικό και σημαντικό όφελος σε σχέση με τις χρεώσεις του βασικού προμηθευτή. Δηλαδή:

Τουλάχιστον 25% έκπτωση, για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831. Στο www.nova.gr/novaenergy μπορεί κάποιος να βρει τόσο χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Energy όσο και ένα online εργαλείο το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, του προτείνεται συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

NewsDeskhttp://www.tecky.eu
Ειδησεογραφία γύρω από την τεχνολογία, από την ομάδα του tecky.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσφεύγει κατά της Apple και της Ιρλανδίας

Τον Αύγουστο του 2016 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απεφάνθη ότι η Ιρλανδία πήρε μέτρα που ευνόησαν την κερδοφορία της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Apple στην Ευρωπαϊκή...

Ιπτάμενη κάμερα μεταδίδει ζωντανή εικόνα από το εσωτερικό του σπιτιού

Η νέα κάμερα ασφαλείας της Ring (θυγατρικής εταιρείας της Amazon) που παρουσιάστηκε χθες είναι ιπτάμενη, ονομάζεται Always Home Cam και ουσιαστικά είναι ένα μικρό...

Ξεκινά το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων που ιδρύθηκε από τη Cisco στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί στο κτίριο των Παλαιών Δημοτικών Σφαγείων που παραχώρησε...

Προστίθεται νέα πλατφόρμα για τα μέτρα τοπικής εμβέλειας στο covid19.gov.gr

Κατά τη διάρκεια της σημερινής προγραμματισμένης ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την προσθήκη στο...

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Σχετικάάρθρα