21 C
Athens
Πέμπτη, 13 Μαΐ 2021
BUSINESS ΕΝΕΡΓΕΙΑ Nova Energy: η Nova εισέρχεται στο χώρο της ηλεκτρικής...

Nova Energy: η Nova εισέρχεται στο χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτάΜε ανακοίνωσή της η Nova εισήλθε επίσημα στη λιανική αγορά ενέργειας.

Πριν περάσουμε στο επίσημο δελτίο τύπου να αναφέρουμε πως προμηθεύτρια εταιρεία του ηλεκτρικού ρεύματος είναι η Volton και πως η Nova στην ουσία μεταπωλεί δημιουργώντας πακέτα λιανικής.

Εάν θέλετε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα, πατήστε εδώ.

Δελτίο Τύπου – Nova

Οι νέες υπηρεσίες Nova Energy είναι εδώ! Η Nova, κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα κάνει ακόμα ένα βήμα. Αυτήν τη φορά στον χώρο της ενέργειας. Εκτός από συνδρομητική τηλεόραση, Internet και σταθερή τηλεφωνία, παρέχει και υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας, καλύπτοντας ακόμα μία βασική ανάγκη της ελληνικής οικογένειας.

Η Nova εισέρχεται στον χώρο της ηλεκτρικής ενέργειας, μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά με νέες ευκαιρίες και προοπτικές. Η αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, υπό τα σημερινά δεδομένα, δημιουργεί συνθήκες επιχειρηματικής ανάπτυξης και πολλαπλής ωφέλειας για τους καταναλωτές καθώς αποβλέπει στην κάλυψη μιας από τις ζωτικότερες ανάγκες του ελληνικού νοικοκυριού.

Η προσθήκη των υπηρεσιών ενέργειας στο χαρτοφυλάκιο της Nova ενισχύει περαιτέρω τη στρατηγική της που αποβλέπει στην πλήρη κάλυψη του συνόλου των αναγκών του ελληνικού νοικοκυριού για ψυχαγωγία, επικοινωνία και ενέργεια σε μια ενιαία ολοκληρωμένη εμπειρία υπηρεσιών κάτω από το ιδιαίτερα ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand Nova. Ο καταναλωτής, έτσι, έχει έναν επιπλέον λόγο να επιλέξει τις υπηρεσίες της Nova καλύπτοντας από έναν και μόνο πάροχο τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς του με τον πλέον εύχρηστο, αξιόπιστο, οικονομικό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο.

Η Nova, δεν κάνει απλώς μεταπώληση κάποιου παρόχου υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά δημιουργεί τις δικές της υπηρεσίες Nova Energy και εκμεταλλευόμενη τόσο την τεράστια συνδρομητική της βάση όσο και τους δυνητικούς πελάτες ενισχύει το προϊοντικό της portfolio και διευρύνει τη γκάμα των εργασιών της, εντάσσοντας και την ηλεκτρική ενέργεια στα υπόλοιπα πακέτα υπηρεσιών που προσφέρει. Οι υπηρεσίες Nova Energy απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρέχονται σε συνεργασία με την εταιρεία Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.

Οι νέες υπηρεσίες Νova Energy εξασφαλίζουν πραγματικό και σημαντικό όφελος σε σχέση με τις χρεώσεις του βασικού προμηθευτή. Δηλαδή:

Τουλάχιστον 25% έκπτωση, για όλες τις χρεώσεις κατανάλωσης «ημέρας» και όλα τα πάγια καθώς και 15% έκπτωση στις χρεώσεις κατανάλωσης «νύχτας», με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

Μηδενικό πάγιο όταν η κατανάλωση «ημέρας» ξεπερνά τις 2.000kWh ανά τετράμηνο.

Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής εγγύησης εάν η εξόφληση του λογαριασμού γίνεται μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έχει την ανάλυση του προφίλ κατανάλωσης και την ανάλογη πρόταση για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες του από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων Nova ή το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 13831. Στο www.nova.gr/novaenergy μπορεί κάποιος να βρει τόσο χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες Nova Energy όσο και ένα online εργαλείο το οποίο, με τις κατάλληλες πληροφορίες που εισάγει ο χρήστης, του προτείνεται συγκεκριμένο πακέτο υπηρεσιών που είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

NewsDeskhttp://www.tecky.eu
Ειδησεογραφία γύρω από την τεχνολογία, από την ομάδα του tecky.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Δωρεάν ψηφιακή προβολή τουριστικών επιχειρήσεων

Ανοιχτή πρόσκληση για δωρεάν προβολή στο VisitGreece App,  απευθύνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις. Ο κος Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός Γραμματέας του...

Υπογράφηκε η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου η τελετή υπογραφής του μνημονίου συναντίληψης (MoU) μεταξύ Κύπρου, Ελλάδας και Ισραήλ για συνεργασία σε σχέση με...

Η Cosmote έχει το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Το βραβείο για το "πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα" απέσπασε και πάλι η Cosmote στα Speedtest Awards της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις...

Ηλεκτρικό ιπτάμενο ταξί με υπογραφή Fiat-Chrysler

Μια ακόμα εταιρεία, ο ιταλικός όμιλος παραγωγής αυτοκινήτων Fiat-Chrysler Automobiles, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο των ηλεκτρικών ιπτάμενων ταξί, σε συνεργασία με αμερικανική start-up....

Συμφωνία Hyundai και Apple για το πρώτο Apple Car

Ο Δεκέμβριος 2020 μάλλον δεν ήταν ο καλύτερος μήνας για την αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, έναν από τους ισχυρότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Τη...

Δωρεάν WiFi στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Δωρεάν WiFi θα είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Cosmote....

Σχετικάάρθρα